Érdekes, fura vagy csak egyedi, hiper-kreatív megoldásokat keresek a lakás átalakításához, felújításához. (Most pl. ajtón van a sor. ) Van olyan oldal, ami érdekelhetne? Tudtok ilyenről?
Egy ehhez hasonló se rossz, mert egyszerűen kivitelezhető, csak hát a külső zajokból kb. semmit nem szűr. Jó lenne az elválasztottság érzése a családtagoktól...:)
Amit linkeltél az számomra tipikusan az amikor valaki túlzottan extrém akar lenni és a végeredmény egy használhatatlan vacak lesz.
Azon túl, hogy valóban ólajtónak néz ki nincs se hő se hangszigetelő képessége. A mozgatása pedig nem túl egyszerű hacsak nem görgőre szereled. Akkor viszont egyáltalán nem egyszerű a kivitelezés. Szerintem itt is van valamilyen görgő benne, mert egy ilyen nehéz ajtót nem lehet máshogy elhúzni egy vasrúdon.
Hát én egy szép kis sima egyszerű ajtót ajánlanék, fát, jól szigeteltet.
persze a hiperkreatívság érdekében én tennék rá egy képet a családról, agy arról akié éppen a szoba, esetleg ha tiniszoba egy szép feliratot a nevével, ajtómatricát. lehet kapni felragasztható tükördarabokat, gyöngyöket is amivel kreatívkodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!