Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fürdöbe szeretnénk diszcsíkot....

Fürdöbe szeretnénk diszcsíkot. Láttunk a boltba olyan kockákat ami ki van vágva előre és hálóra fel van rakva. Szerintetek ez jól mutat?

Figyelt kérdés
Nem tudom ennek mi a rendes neve sajnod
2011. márc. 23. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Üvegmozaikra gondolsz? Még dízscsíknak alalmazva nem láttam - és nem is igazán tudom elképzelni. Arra inkább bordűr csempét szoktak venni, olyan mintával és színvilággal, ami a többi csempéhez passzol.
2011. márc. 23. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Nerm olyanra gondolok.Tegnap láttam először olyat.Olyan mintha egy csempe fel lenne kockákra vágva.Van minden színben
2011. márc. 23. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt dekorcsempének hívják és darabáras szokott lenni. Én csempeboltban dolgoztam és leírnék valamit neked.

Ha van egy már fent lévő csempéd és ahhoz keresel egy valamilyen dekort, az nem fog menni. Sem a méret , sem a szín nem fog passzolni, de főleg a méret, miliméteres különbségek lesznek, amik eltolódást okoznak és nem lehet leburkolni, plussz a vastagsága sem lesz jó. Érdemesebb ha ismered a felrakott csempét annak dekorját venni, vagy más színét, és azt bevágatni a burkolóval.

2011. márc. 23. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondoltunk rá,hogy csempéből vágunk ki.Csak egy jó minőségű csempevágó kell hozzá
2011. márc. 23. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem is üvegmozaik.

na, nekem is nagy álmom volt egy szép díszcsík a kis mini fürdőmbe. mikor megtudtam, hogy a pitsányi kis rész 50 rugóba fájna, akkor vérző szívvel mondtam le róla.

így is nagyon dizájnos lett a fürdőm, de ha egyszer gazdag leszek, az egészet leburkoltatom üvegmozaikkal :D

2011. márc. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!