Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit varrjak? (Kérdésed rövid)

Mit varrjak? (Kérdésed rövid)

Figyelt kérdés
Kéne valamit varrni amit utána majd eladhatnák. Így lenne egy kis pénzem. De még kevés dolgot varrtunk a suliba így se ötletem se ügyességem nincs. Szerintetek mit varrjak? Amit megtudok csinálni és el is tudom adni.
2011. márc. 18. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor először is varrj bármit a saját háztartásodba, hogy begyakorold és ügyes legyél. A gyakorló darabokat nem fogod tudni eladni, mert az ember lehetőleg csak tökéletes terméket vesz meg.

Közben pedig csinálj egy kérdőívet és igyekezz minél több emberhez eljuttatni, hogy mit érdemes varrnod.

2011. márc. 18. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kötényt, edényfogó kesztyűvel, hátizsákot, szatyrot, már kinőtt, nem hordott farmernadrág szárából. Ugyanebből az anyagból: szemüvegtokot, tolltartót, mobil telefon tartót, pipere zsákot. A konyhába:Zsákocskákat fűszerek,nagyobbakat tészták tárolására. Iskolába varrhatsz még tornazsákot, uzsonnás zacskót.
2011. márc. 18. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. Az uzsonnás zacskót béleld ki nylonnal.
2011. márc. 18. 10:36
 4/4 anonim válasza:
kispárnákat, esetleg agynemű huzatokat
2011. márc. 20. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!