Mit varrjak? (Kérdésed rövid)
Figyelt kérdés
Kéne valamit varrni amit utána majd eladhatnák. Így lenne egy kis pénzem. De még kevés dolgot varrtunk a suliba így se ötletem se ügyességem nincs. Szerintetek mit varrjak? Amit megtudok csinálni és el is tudom adni.2011. márc. 18. 09:20
1/4 anonim válasza:
Hát akkor először is varrj bármit a saját háztartásodba, hogy begyakorold és ügyes legyél. A gyakorló darabokat nem fogod tudni eladni, mert az ember lehetőleg csak tökéletes terméket vesz meg.
Közben pedig csinálj egy kérdőívet és igyekezz minél több emberhez eljuttatni, hogy mit érdemes varrnod.
2/4 anonim válasza:
Kötényt, edényfogó kesztyűvel, hátizsákot, szatyrot, már kinőtt, nem hordott farmernadrág szárából. Ugyanebből az anyagból: szemüvegtokot, tolltartót, mobil telefon tartót, pipere zsákot. A konyhába:Zsákocskákat fűszerek,nagyobbakat tészták tárolására. Iskolába varrhatsz még tornazsákot, uzsonnás zacskót.
3/4 anonim válasza:
előző vagyok. Az uzsonnás zacskót béleld ki nylonnal.
4/4 anonim válasza:
kispárnákat, esetleg agynemű huzatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!