Ezek a csempék közül meilyiket tudnád elképzelni a fürdőszobádba?
2011. márc. 12. 12:59
11/21 anonim válasza:
Az elsőt. A második, olyan semmilyen színű.
12/21 anonim válasza:
Nekem második tetszik jobban, de az első sem rossz választás csak a színe könnyebben kimehet divatból.
13/21 anonim válasza:
Én a másodikat választanám,bár igazán nekem egyik se jön be igazán.
14/21 anonim válasza:
a zöld üdébb, fiatalosabb. az a barna sztem öreges :D
10 évenként úgyis érdemes újra csempézni, és nem csak a divat miatt.
15/21 zoli79 válasza:
Ha nem tudtok választani rakasd felesbe fürdőszoba egyik fele zöld a másik szürke :)
16/21 anonim válasza:
Az otthonod többi részének stílusától is függ. Ha fiatalos, színes a lakás, akkor a zöldet, ellenben ha a visszafogottabb árnyalatok dominálnak, akkor pedig mindenképpen a barnásat válaszd.
17/21 anonim válasza:
Mi is pont csempét keresgélünk a férjemmel. :-) Ha engem kérdezel, akkor az elsőt választanám, ha a férjemet, akkor szerinte az első bűn ronda és a másodikat választaná.
Nekem a zöldes-bézses árnyalatú fürdőszoba tetszene a legjobban, a férjemnek meg inkább valami bordós-bézses-narancsos színvilág jönne be. Na de majd csak megegyezünk.
18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 12. 23:50
19/21 anonim válasza:
...mind a kettő szép, itt az a kérdés mostmár, h melyik az olcsobb? És azt válaszd.
20/21 A kérdező kommentje:
árban mind a két csempe egyforma :)
és végul a barna csempét választottuk :) de a wc-ben pedig a zöld lesz
és mégegyszer köszönöm a válaszokat :)
2011. ápr. 2. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!