Nagy szőnyeg vétel postázva? Segítség
Figyelt kérdés
Teszveszen tervezek szőnyeget venni.Az a baj,hogy mindenképp össze kell hajtani,és félek nagyon,hogy meg fog törni ott ahol hajtva lesz.Kb 2-3 napot lesz így összehajtva becsomagolva.Szerintetek merjem megvenni?
Az eladó azt mondja nem lesz semmi baja és ha kihajtom szépen kisimul ettől ne tartsak.Nem tudom mit csináljak.Meg szeretném venni mert nagyon jó árba van de tartok tőle,hogy benne fog maradni a hajtás nyoma.:(
Vett már valaki így szőnyeget?
2011. márc. 1. 09:16
1/4 anonim válasza:
Felgöngyölve nem lehet feladni postán? Kérdezd meg!
2/4 anonim válasza:
Fel lehet adni nem szabvány méretű csomagként is szerintem, csak úgy többe kerül. Kérdezd meg a postán.
3/4 anonim válasza:
Én teszveszen adtam el nagy méretű szőnyeget, 3*4 m körül volt. Középen összehajtottam, és még háromszor keresztben, nem kilapítva, bele két erős zsákba, amit ellentétesen húztam rá, körberagasztóztam, és a GTR futár este elvitte, másnap délelőtt a vásárlónál volt. 1590.- Ft-ba került. Nem tört így össze egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
GTR-t javaslom én is. De ha tényleg nagyon nagy lenne mondjuk 6*6m akkor csak a magyar posta veszi fel. Mi focikapukat szállíttatunk és 12.000 Ft volt, ami szerintem nem sok, pedig nagy volt és nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!