Tetőablakra hogyan tegyek függönyt?
Szerintem tehetsz függönyt is rá, ha neked az jobban tetszik a r3luxánál. Ide is fel lehet rakni úgy mint pl az üveges szobaajtókra. Bármilyen nagyobb, de szerintem kisebb lakberendezési vagy barkácsüzletben lehet kapni, az ilyenkor használatos "karnist". Pl. baumax. praktiker.
Ez lényegében egy fém rúd, aminek a két végét egy kis műanyag zárja le, ami ki van lyukasztva. A függönyt akkorára kell vágatni, mint maga az ablak, és a tetejénél is meg az aljánál is vissza kell hajtani és varrni. Így kapsz mind a két végén egy bedugó részt. Ide kell bevezetni azt a rudat, és akét végénél egy kicsi szöget bele kell verni az ablakba, és a műanyagon található lyuknál felakasztani. De nekem jó megoldásnak tűnik, és jobban is tetszik a bambus roló. Szép is és praktikus is.
Detti 22/L
Bocsi utólag olvastam végig a kérdést, és látom már probáltad az általam leírt megoldást. Ha az téged tényleg zavar akkor, viszont tényleg a reluxa marad. Vagy az a bambuszroló, ami nagyon szép.
Dett 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!