Szerinted milyen ágyat vegyek?
Az én szobám hosszúkás. Jelenleg olyan ágyam van ami ilyen sarokra van fordítva.
Már egy ideje tervezzük a szüleimmel hogy kifestjük a szobám és veszünk új bútorokat. A falam színe meg is van és a szekrényem is. Csak az ágy nincs.
Nem tudom hogy milyen ágyat vegyünk.. ami most van az két személyes de elég nagy helyet foglal ebbe a hosszúkás szobába.. te milyen ágyat vennél?
képeket is küldhettek. :)
nézd meg ezt: [link]
ha akarod kinyitod, de összecsukva is lehet rajta kényelmesen aludni, én is szoktam néha :D
ha veszel hozzá ágyneműtartót, akkor el tudod tenni bele a paplant és párnákat, amikor vendéged van, így kényelmesen tudtok ücsörögni és dumálni :D
csak ajánlani tudom, én elégedett vagyok vele.
én most egy ilyet néztem ki. :) az a lényeg hogy ne kelljen összecsukni meg szét nyitni.. stb.. :)
ezt lehet itt is kapni.. 200x140 cm. a szobámba pont elfér...
szerintetek milyen?
egyébként amit linkeltél ágy nagyon jó. :)
de nem pont azt mondtad, h ne foglaljon sok helyet???
hát az az ágy, amit linkeltél az marha sok helyet foglal. pláne, h összecsukni sem tudod, ha valami miatt több hely kell hirtelen.
az ikeás ágy, amit én linkeltem kinyitva pont olyan mint egy franciágy, 140cm széles 200 hosszú, viszont 2 funkciója is van.
rád bízom a döntést, de ha azt a kovácsoltvas ágyat veszed, akkor pont ott vagy ahol most is. nem lesz több helyed.
igen tudom.
amit linkeltél itt is lehet kapni. csak hogy állati drága. amit én néztem 30000ft. amit te küldtél 75000ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!