Boltokban lehet látni viz autómatát hol lehet olyat beszerezni ithon nagyon jó lenne. Van olyan is ami szódát is csinál. Menyibe kerül?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 13:52
1/6 anonim válasza:
A volt munkahelyemen volt ilyen és a gépet bérelték, meg hozzá hetente hoztak 2 ballon vizet. De hogy mennyibe került? nem tudom. Cégek foglalkoznak ezzel.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is van (munkahely), csak hozzánk két hetente hozzák, mert nem fogy el egy hét alatt a 2 db - 5 l-es balon víz. Magát a gépet bérli a cég, de a víz kihozatal meg minden nem tudom mennyibe kerül. Szerintem ez attól is függ, hogy kikkel hozatod.
A nálunk lévő gép tud meleg és hideg vizet is adni, ill. ad enyhén szódásat és erőset is.
3/6 anonim válasza:
én a monti nevű céget ismerem, hozzánk anno 19l-es ballont hoztak, nagyon finom a vizük.
nézd csak: [link]
4/6 anonim válasza:
előző vagyok.
nos, annyit még hozzátennék, hogy nekem italadagolós hűtőm van, ebbe csak mentes vizet lehet tenni, és nem fogyaszt külön áramot, így olcsóbban kijön mintha bérelnéd a gépet, plusz még a víz ára.
ez inkább cégeknek éri meg, akik le tudják írni az adóból.
5/6 anonim válasza:
Régebben láttam ilyen víz automatát a Metroban és a Tescoban is. Meg szóda készítőt is (azt idén nyáron akciózták) Nézz körül ilyen nagyáruházakban, biztos van most is.
6/6 anonim válasza:
És ha csapra szerelhető víztisztítót vennél, az csak egyszeri beruházás, és ha meleg a vizetek, beteszed palackban a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!