Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Narancssárga falhoz (fehér...

Narancssárga falhoz (fehér szőnyeggel, fehér kanapéval és világos parkettával) milyen sötétítő függöny illik?

Figyelt kérdés

Én igazából narancssárga mániás vagyok, szóval narancssárgát választanék sötétítőnek is, de nem lenne az úgy sok a fallal? Vagy ha sötétebb színbe választanám?

Más szín ötletek?:)

2011. febr. 10. 08:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát én inkább pihenni, feltöltődni szeretnék... Kicsit ilyen napsütötte tengerpart hangulatot szeretnék belopni, mert az a baj hogy északi fekvésű a szoba és csak nyáron akkor is csak délután jön be kevéske nap:/

A falon nemsokára lesz egy 3000 db-os seychelle szigetes puzzle kép is, szóval a tengerpart hangulat így már meglenne, de milyen kiegészítőkkel érhetem el a legjobban a napsütötte part hangulatát? homok színű szőnyeg? vagy mi?tényleg már ötletem sincs mivel lehetne fényesebbé tenni a szobám:S

2011. febr. 10. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
A capuccinós vagyok :D kereshetnél világos homokszín-az olyasmi mint a kapucsínó szín, én is arra gondoltam, nem sötétre! Szóval homok-tejeskávé szín anagot, amiben fémes szálak vannak. Világosítaná a szobát és csillogó homoks lenne a part. Tegyél be növényeket, párásíts...
2011. febr. 10. 21:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó ötleteket kedves utolsó! tuti hogy ilyen homokszínű szőnyeget fogok venni:)

Jöhetnek még ötletek!

2011. febr. 11. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Világítás? Ha tennél föl fotókat, az megihletne :)
2011. febr. 12. 20:50
 15/15 -pandy- válasza:
reluxa?
2011. márc. 9. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!