Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Andante kanapé (Diva, Ancona)...

Andante kanapé (Diva, Ancona) vélemények?

Figyelt kérdés

Mindennapi alvásra keresünk kinyitható kanapét. Az Andante Diva és Ancona nevű darabjai elvarázsoltak, amilyen egyszerűen ki lehet nyitni egy teljes értékű matracot belőle, csak viszonylag húzós az áruk.

Érdemes esetleg beruházni rájuk?

Mennyire strapabírók? Kisgyerekek mellé mennyire ajánlott?

Tudtok valami lelőhelyet esetleg, ahol olcsóbban lehetne hozzájutni?

Vagy ha nem Andante, tudnátok más kényelmes és szép kinyitható kanapét ajánlani?

2011. febr. 9. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Kanapét keresek én is mindennapos alvásra, és épp a napokban volt szerencsém a fenn említett típusokhoz. Nekem az eladó kifejezetten azt mondta, mindennapos alvásra nem ajánlja, így én lemondtam róluk.

Egyébként gyönyörűek és jó minőségűek, ha valóban ülőbútorként használod őket, ilyen formában már volt hozzájuk szerencsém :) A házigazda akkor is mondta, hogy nem laszanak rajta gyakran, csak ha vendég van, mert a kinyithatós része nem annyira masszív.

Én csak a boltban próbáltam ki, és én is úgy gondoltam, mindennapos alvásra nem való.

Nekem még tetszettek a Quattro bútorok is, szépek, és azok közt van mindennapos alvásra alkalmas. :)

2011. febr. 9. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos ugyanarra gondolunk? Az Anconából kétféle nyitható típus van: a klasszikus kihúzhatós, meg a másik, ami olyan, mint egy teljesen normális ágymatrac. Úgy kell "kipörgetni" a kanapéból, még nem is láttam ilyet. Erre az utóbbira mondták, hogy ez teljesen olyan, mint egy ágy (olyan is), mindennapi használatra ajánlott, sőt, direkt erre tervezett.
2011. febr. 9. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocsesz, az utóbbi Anconát, ezt a kipörgetőst nem láttam. Az biztos okés, próbálom megtalálni neten, de csak az "összehajtott" forma látható mindenütt :)

Ha jó mindennapos alvásra is, akkor viszont nagyon megéri, mert tartós, jó minőségű, garanciális, és minden, ami kell : Ha valamilyen kevésbé kényes színben veszed, gyerkőc mellé is jó.

Én is ilyet szerettem volna, végül egy olcsóbb árkategóriás cuccot vettem, gondoltam, elhasználom, aztán eldobom... :)

2011. febr. 9. 09:32
 4/7 anonim válasza:

szia, én is az anconat nézegettem, szintén kisgyerek mellé, ezek szerint létezik ezzel a fajta kihúzható ággyal is?

[link]

Még nem sikerült eljutnom a szalonba megnézni, de ha ez a fajta ágyszerkezet van benne, az a sokkal kényelmesebb mint bármi más több részből összehajtogatható fekvőhely. Persze nem kókuszmatracos bioágy, de tényleg kényelmes. Igaz én csak egyszer aludtam ilyenen, nem pont ancona volt, de andante és meg voltam vele elégedve. A quattro mobiliban most akciós [link]

2011. febr. 10. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Azóta rátaláltam erre nagykerre (magánszemélyeknek is árulnak) és vsz itt fogunk vásárolni. Itt is van az a kihajthatós matracos ágyszerkezet és feleannyiba kerül, ráadásuk gyönyörűek.

[link]

2011. febr. 11. 11:04
 6/7 anonim válasza:
02-10 13:48-as vagyok, hétvégén végül elmentünk a quatro mobiliba, ahol ki is próbáltam a kanapékat, a díva ülni sokkal kényelmesebb, és az az ágyszerkezet van benne amit be is linkeltem. Ráfeküdtem, kipróbáltam, nagyon kényelmes, egy mozdulat kinyitni. A huzatból viszont sajnos a legdrágább árkategóriás a "gyerekálló" arról a golyóstollat is le lehet mosni. Szóval így nagyon húzós az ára még a kedvezménnyel is, uh köszi a linket meg fogom nézni ezt a boltot is!!
2011. febr. 16. 15:45
 7/7 szabi2121 válasza:

Sziasztok.

Véletlenül kerültem ide, éppen az Ancona garnitúráról keresetem véleményt. Nekem van egy Diva garnitúrám, Nova Life bevonattal, kihajthatós ággyal ami valóban igen nagy az szokásoshoz képest. Igen gyerek biztos, szinte mindent le lehet mosni róla. A mienk 2,5-3 éves. Ezt egyébként éppen áruljuk. Ha valakit érdekelne esetleg az itt megnézheti. [link]

2011. febr. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!