Illatosítót utántölthetem?
Figyelt kérdés
Van itthon 1-2 db üres Airwick elektromos készülékhez való üvegcse. Ha utántöltöm illóolaj-víz keverékével, működhetne a dolog? Bedughatom így a konektrorba?2011. febr. 8. 22:53
1/3 anonim válasza:
Az csak egy tartály, aminek a felső részét melegíti, pont úgy mint a párologtató kerámiákban.
Szerintem alapból is illóolaj van benne, de nem hiszem, hogy higítva.
2/3 anonim válasza:
De jó, hogy írtad a kérdést! Meg sem fordult ilyen a fejemben! Reggeli kávézáskor olvastam és én kipróbáltam (aki mer, nyer alapon) :) Működik!Köszi a tippet!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hűű, még ki is próbáltad. Akkor holnap megcsinálom én is, úgyis van itthon többféle illóolaj. De jó.:-)
2011. febr. 9. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!