Hol tudok venni sarok számítógépasztalt?
Figyelt kérdés
kerestem az interneten és találtam is egyet ami nem is drága viszont azt csak bükk színben lehet venni nekem pedig égerben kellene, találtam egy másikat is ami viszont van égerben is de az csak polcos nincs rajta ajtós rész. esetleg valami ötletet tudtok hogy az interneten hol keressek ilyeneket amit megis lehet rendelni az interneten. köszönöm és nem drága( max 30.000 )2011. jan. 31. 11:35
1/2 anonim válasza:
Kapcsold ki a gépedet. Menj be az első bútorüzletbe! Ott legalább 3-5 féléből válogathatsz. Ha mégsem, adnak katalógust, abból kiválasztod, megrendelik, ha kell még házhoz is szállítják.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a tippet de én az interneten rendelném meg egyébként sem tudnák most elmenni egy üzletbe.
2011. jan. 31. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!