Van egy 12nm-es szobánk, ami nappali és háló egyben. Milyen színre fessem, ami mindkettőnek jó? Eddig halvány sárga volt, de már nagyon unom, de így nagyon nehéz.
Mivel 2 funkciót lát el és gondolom nagy helyről van szó,ezért Én narancssárgára, vagy bézsre festeném,az szinte minden bútorhoz illik!
Ha túlzsufolt a szoba, akkor maradnék a világos színeknél.
A neten vannak fennt olyan oldalak,ahol tudsz színeket keverni, de próbáld meg a tikkurila oldalán!
12 nm. nappali és háló egyben?
ejj, hát nem irigyellek. szerintem egy ekkora szoba max hálónak jó, vagy gyerekszobának, de 2 funkció nem fér el benne...
fesd ki törtfehérrel vagy bézzsel. a sötét színek szűkítik a teret.
Én a fehérre szavazok. A lányszobám pont 12 nm volt, tudom, mekkora az :) Most léptünk egyet, 19 nm, világoskékre festettük, de a következő fehér lesz. Mert még a halvány világoskék is összenyomja.
Tudom, hogy nem divat (bár mostanában egyre több helyen látom), de tényleg a fehér lesz a nyerő nektek. Ekkora szobában nem szabad a színekkel szűkíteni a teret!
Köszönöm a sok ötletet.
Sajnos nincs választási lehetőségem,ekkora a szoba és kész:(Nagyon nehezen férünk el benne,de azért szeretném minél jobban kihasználni és otthonossá tenni ezt az ici-pici teret.Értem hogy a fehér a legjobb,de mégis kéne egy kis szín.Lehet hogy maradok a sárgánál,mint most,de egy kicsit élénkebbet választok.A bútorok amúgy natúr színüek,kivéve a kanapé az kék,de mindig szép takarókkal van leterítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!