Létezik olyan falvédő, amihez nem kell szögelni, vagy kárt tenni a falban?
Albérlő vagyok és a főbérlőm nem engedi, h. szögeljek, fúrjak, vagy bármit csináljak a fallal. Van olyan falvédő (az ágyam mellé szeretném, mivel éjjel, ha hozzáérek a falhoz, felriadok, mert elég hideg), amit úgy lehet "felszerelni", ami nem tesz kárt a falban?
Előre is köszönöm a segítséget.
ha netán a ragasztást megengedi az a galád főbérlő, akkor kétoldalú ragasztóval nagyon jól fel lehet tenni egy hőtükör fóliát, annak az egyik oldala polifoam szerű. vagy sima polifoam-ot, esetleg azt a gyékényt.
esetleg ha van sok pénzed, akkor vegyél egy 120 cm széles, 2m hosszú olcsóbb szivacs matracot, és azt tedd az ágy és a fal közé. puha, és jól szigetel.
basszus, mi megengedjük az albérlőnek még azt is, hogy polcot tegyen a falra, vagy fogast fúrjon fel.
mondjuk cserébe ott kell hagynia, de nem szólunk bele minden hülyeségbe.
abban a lakásban úgysem én akarok lakni, hanem ő, vagy max a következő bérlő. gondolom akinek nem tetszik, az majd nem veszi ki a lakást, de úgyis lesz olyan, akit nem érdekel, h mi van a falon...
Blu Tack-kal bármit fel tudsz rakni a falra,olyan anyaga van,mint a gyurmának. Abból csinálsz ki rágó nagyságú izékat,több helyre raksz a falvédőre,majd jól odanyomod a falhoz.
Az a jó,hogy erős,ha tényleg több helyen fogatod vele,és nem hagy nyomot a falon.
Sportszer boltban biztos van most is polifoam.
Én a napozó gyékényt november végén vettem a Pennyben (nem volt kint a polcon, de megkérdeztem az eladótól és hozott a raktárból)
A kétoldalas ragsztónak és a gyurmaragasztónak is meglátszik a helye (az albiban meglátszott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!