Hol lehet képes falinaptárat venni Kazincbarcikán?
Figyelt kérdés
Tescóban néztem, de nem volt :S Egyéb ötlet? Nem akarom elhinni, hogy Miskolcra kell menni egy nyamvadt naptárért... :S2011. jan. 16. 19:15
1/6 anonim válasza:
Nézd meg a márkánál lévő papírboltban, a postaboltban, a müllerben (!!! Ott tuti lesz !!! ) és a Vasvári téri Kultúr Kuckóban. Egy barcikai lány
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
A Müller hogy nem jutott eszembe??? Ott mentem el mellette pedig, mikor jöttem haza a Tescóból :D
2011. jan. 16. 19:31
3/6 anonim válasza:
Még mindig én. Pont a legutóbb gondolkoztam el azon, hogy a legtöbb barcikai (köztük persze én is :-))) nagyon tesco-központúvá vált, és a kisebb, régebbi boltokat észre se vesszük már. Pedig mindenünk megvan Barcikán, szinte semmiért se kell Miskolcra mennünk (egyedül egy Meki hiányzik, de majd az is lesz, ahogy tudom).
4/6 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez leginkább azért van, mert ott (Tescóban) mindent egy helyen tudnak megvenni az emberek, nem kell sokat mászkálni...
Igen, ezt a Mekis dolgot már évek óta ígérgetik? :D Te mit tudsz, mi a legújabb pletyka? :) Mikor lesz és hol?
2011. jan. 16. 21:08
5/6 anonim válasza:
Most a buszvégállomásnál, ahol ugyebár a City Center van, az új piac épületében ígérik az új postát. Ami nagyon jó lesz nekünk, kertvárosiaknak, nem kell a főpostáig lerohangálni (tudok a Sport nevezetű díszintézményben lévő kispostáról is, de oda nem vinném jó szívvel a leveleimet sem, nemhogy magamat). A Mekit meg a buszvégállomás melletti szerelőcsarnok helyére ígérték ezelőtt hatszáz évvel, szóval tényleg jöhetne már. Az Irinyinek a szerelőcsarnokát lebontják, és helyére jön majd a Barcika Pláza, abban lesz a Meki is, remélem, hamarosan.
6/6 A kérdező kommentje:
:O aztaaa!! Remélem, hogy ez tényleg igaz! Tényleg jó lenne egy pláza :) Köszi a válaszaidat!
2011. jan. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!