Milyen színt lenne megfelelő?
Nemsokára lefestjük a szobám, de nem tudom mi lenne jó:/
Egyszerű fa bútoraim vannak, melyek filágos színűek és persze fa színűek:D az ágyam barnás de az is világos. van egy akvárumom amely egy fehér szekrényen van rajta. segítenétek h milyen szín lenne jó és linkelnétek is színt. köszi:)
nemtom milyen stílusod van de a fa bútorokhoz sztem illik a zöld szín.
igazából mindegy csak ne babarózsaszín vagy babasárga/babakék legyen:D
Az Előzőnek:
Halvány zöld+lila... Könnyű így elképzelni, hogy olyan mintha friss virágok lennének a szobában. Az ibolya vagy a jácint jut eszembe.
De én régen többször aludtam egy barátnőm ugyanilyen színű szobájában, és úgy a valóságban tapasztalva annyira irritálta a szemet. Szép lett volna mindkét szín magában, de együtt olyan erőltetettnek hatott. Akaratlanul is mindig a falra tévedt a szemem, hogy mennyire zavaró.
Legalábbis nekem.
Igaz neki nem barna, hanem fehér bútorai voltak.
első olvasatra nekem is kilóg a fehér bútor a sorból, azt "fásítanám" akár öntapadós matricával, akár festéssel...
a fal színével úgy játszanék, hogy választanék egy domináns sötétebb színt, de csak egy (max. 2) falat festnék ilyenre, a másik fal/akra ezen színből kiegészítőket készítenék... pl. óriás betűk a festett fal színével, képkeretek, falmatricák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!