Fehér konyhabútorhoz milyen szinű munkalapot ajállatok? Fekete márványos szép lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 21:48
11/16 A kérdező kommentje:
Terrakottás járólapot szeretnék,konyhacsempe is hasonló.
2011. jan. 15. 10:33
12/16 A kérdező kommentje:
meg disztéglából pultot,amire ugyanolya munkalap menne,
2011. jan. 15. 10:36
13/16 A kérdező kommentje:
lehet azért mutatna a sötét munkalap,de énnálam csak a konyhabútor lesz fehér ,mert ez úgy szerintem nem rossz
2011. jan. 15. 11:07
14/16 anonim válasza:
a terrakotta tökéletes választás!kapsz hozzáillő munkalapot és hálás is leszel magadnak érte. nem látszik a morzsa stb. fent sem és lent sem...
nekem halványszürke-márványos, majdnem fehér mindkettő,minden meglátszik rajta, állandóan kell takarítani,takarítani...
praktikus szempontok szerint válassz, hidd el megéri:))
üdv.
15/16 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt amiylen neked,ez volt a gond.Terrakotta munkalapra gondolsz?
2011. jan. 15. 12:52
16/16 anonim válasza:
igen, szerintem szép a fehér bútorlap között a munkapult, és lent a járólapon ez a szín.
mediterrán hangulat, de közben praktikus is.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!