Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű ajtó illene ide?

Milyen színű ajtó illene ide?

Figyelt kérdés
Rózsaszín szobám van, de csak nemrég lett befestve,előtte sokáig fehér volt, így igazán a színek nem számítottak. A bútorok világos színűek, kicsit sárgás árnyalatúak, a parkettám viszont attól fakóbb, világos szín, direkt, hogy menjen a rózsaszínhez. Ami engem zavar és eddig nem volt rá anyagi keret, hogy lecserélhessem: az ajtó. Egy régifajta, kicsit sötétebb fa színe van, üvegbetétes, szóval nem túl modern. A kérdésem az volna, hogy ti milyen színűt választanátok? A rózsaszínhez nagyon jól megy a fehér, de az meg gondolom hülyén nézne ki a natúr fa színű cuccok közt. Viszont ha meg rendes fa színűt veszek, annak mivel kell harmonizálni inkább? Bútorok vagy parketta? Bár tény, hogy ugyanolyan árnyalatot tuti nem találok, max. hasonlót. Szívesen venném az ötleteiteket. Illetve még arra, hogy sima beltéri ajtót, milyen áron tudnék venni, ami nagyon-nagyon olcsó? Nekem csak annyi kell, hogy legyen, hogy sima ajtó és kész, csak nem tudok érte sokat kiadni. :( Szóval várom az ötleteket. Előre is köszi.
2011. jan. 6. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem a fehér nem rossz ötlet. Az ajtónak szerintem nem kell harmonizálni a fallal.

Trükközhetsz pl,úgy hogy a keretet a padlóhoz illő színnel kezelgeted, az ajtót meg meghagyod fehérnek.

2011. jan. 6. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!