Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek 500 000 Ft-ból...

Szerintetek 500 000 Ft-ból mennyire lehet berendezni egy házat (egyelőre 2 személyre)? Ennyit tudnánk félretenni összesen, a többi valószínűleg hitelből menne.

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi nemrég (3 hónapja) költöztünk, szerencsére a konyha hűtő kivételével gépesítve volt és a konyhabútor is jó, arra nem kellett költeni. eddig így állunk: hűtő 80e, mosógép 70e, mikró is van már, de az nélkülözhető az elején. étkezőgarnitúra az fontos, 20e volt ikeában 4 székkel az asztal, fenyőfa, eddig remnekül működik. ágy matraccal 50e volt, olcsót fogtunk ki, és azóta még pár 5e forintos tétel, íróasztalka, éjjeliszekrény, dohányzóasztal. egy nagy gardróbszekrény hiányzik még nagyon, bár egy rozogát kaptunk a lakással, egyelőre abban vannak a ruhák, sokminden meg még dobozokban. a nappalit majdcsak berendezzük egyszer, de akkor sem akarunk 200e-ért kanapét venni, tök fölösleges.
2011. jan. 6. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ennyiért vettem a tévét,300 000-ért a mosógépet.Csak ez a kettő már több.Ha nem minőségben gondolkozol,akkor sem elég nagyon sok mindenre.Nekem 10 millába került mire teljesen berendeztem az én igényeimnek megfelelően.De már van aminek a cseréjén gondolkodom.Max.használt cuccokból lehet ennyiből összehozni,ami persze lutri.
2011. jan. 8. 01:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én bementem egy bútorüzletbe, kértem tőlük bútor-katalógust. A szobába Stella elemes bútorcsaládot választottam. Előnye, hogy bármikor lehet utánrendelni a még hiányzó darabokat. Kb. 60 elemből válogathatsz a sarok-ruhás szekrénytől kezdve (ez egyébként nagyon jó) az éjjeli szekrényig vagy amit akarsz. A kiválasztott db-okról megmondja az üzlet, hogy mennyibe kerül így tudsz kalkulálni és variálni. Másik katalógusból kiválasztottam egy olyan ülőgarnitúrát, amit ha akarom sarok-ülőgarnitúra, ha akarom kétszemélyes rekamié. Azt rendeltem kb. 5 évvel ezelőtt 50 eFt-ért, a huzatot én választottam rá az üzletben található huzatmintákból, testre-szabottan gyártották. Érdekes módon pár nap eltéréssel kb. másfél hónapot kellett csak várnom rá. De szerintem ugyanezt megpróbálhatod a konyhabútorral is. Nem feltétlen kell minden elemet rögtön megvenned, először elég belőle 1-2 db. is.
2011. jan. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!