Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel magasíthatnám meg úgy...

Mivel magasíthatnám meg úgy kb.5-10 cm-rel a mikrót a munkalapon?

Figyelt kérdés
Van ötlete valakinek? Nagyobb lett az új mikrónk, mint a régi, és picit beleütközik az ajtaja a gáztűzhely rácsába. Elfordítva pedig nem esik kézre. A megoldás az lenne, ha egy állvány-szerűségre emelném, de mire?
2011. jan. 2. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

"Boccs,ezt nem tudtam kihagyni."

Pedig jobb lett volna.. :/

2011. jan. 3. 09:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy hol írtam, hogy asztalos rakta össze a bútoromat? :) Ikeás, és 11 éves.
2011. jan. 3. 10:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, a 07.36-os válaszoló ötletét meg tudjuk valósítani. Köszönöm még egyszer! :)
2011. jan. 3. 10:31
 14/16 anonim válasza:
Ha magatok raktátok össze az IKEÁ-s konyhát, akkor minden elismerésem!
2011. jan. 4. 16:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, az IKEÁs bútorokat azért az átlagember szerintem össze tudja rakni. Már az, akinél van otthon kalapács és csavarhúzó...
2011. jan. 4. 17:48
 16/16 A kérdező kommentje:
A férjem egyedül rakta össze. Egy egész vasárnap ráment, mert hatalmas a konyha, és u alakban van a bútor. :) Köszönöm.
2011. jan. 4. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!