Mit ajánlanátok még a szobám kidíszítéséhez?
Cseresznye színű a falam,fehérek a bútoraim.
Már vettem csomó gyertyát,virág szirmot,díszköveket.
Mondanátok még nekem pár dekorációt?:)
(minden érdekel)
Köszi a választ:)
Csak az a baj,hogy a cicám megette az előző halakat is:) :(
sok szép zöld növény!
a legposszantabb szobába is életet visz, és tök jó nézni ahogy fejlődik, növekszik :D
Szerintem ne gyűjts be ilyen apró kacatokat, mert elég hamar rájössz sztem, milyen fárasztó folyton porolgatni. :D Ja és ha macska van, a potpourrit is felejtsd el, a boltit pláne, de akár a sima is mérgező lehet, nem tdom milyen virág, de gondolom nem szeretnéd, hogy összehányja a lakást meg beteg legyen szegény. :(
Képek. :D növények, csak locsold is őket (igen, magamból indultam ki XD), szép kaspók, vázák, ágak bele, személyes dolgokat.
Szvsz ki nem állhatom mikor valakinek nagyon dizájnos a lakása, de semmi egyedi vagy személyes nincs. Lehangoló. Bejössz a szobámba, nem mondom, hogy minden passzol és tipp-topp, de tele van a fontos vacakimmal és eddig tudtommal mindenki otthonosan érezte magát. Fényképek, ajándékok, amik igazából semmire nem jók, hangszerek, lávalámpa, fotel párnával, pléddel, ja és amitől még okosnak is tűnsz: könyvek. Nálam talán az a legtöbb. XD
Üdv,
Nálam egy 300 literes, fedett akksi volt, egy légy nem jutott be :)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Szerintem ha nyitva lesznek a boltok megyek is vásárolni:)
szerintem nagyon illiene ehez a piros- fehér kominácihoz a fekete falmatrica egyszerüen hihetetlenül feltudja dobni a szobát! és nagyon nőies is egyben. valami növény ág mintázat nézki e legjobban szerintem bár ezt már magad döntöd el . Magam is nagyon sokat kutattam h hol lehet olcson vásárolni falmatricát mert nagyon drágák tudnak lenni! im egy oldal ami nekem bevált! egyszerüen az árak fenomenálisak! sok sikert
www.falmatrica.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!