Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit ajánlanátok még a szobám...

Mit ajánlanátok még a szobám kidíszítéséhez?

Figyelt kérdés

Cseresznye színű a falam,fehérek a bútoraim.

Már vettem csomó gyertyát,virág szirmot,díszköveket.

Mondanátok még nekem pár dekorációt?:)

(minden érdekel)

2010. dec. 25. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Szép nagy akvárium?
2010. dec. 25. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Csak az a baj,hogy a cicám megette az előző halakat is:) :(

2010. dec. 25. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Kb. 3-4 db színes párna. Rattan fotel, plüssmaci :)
2010. dec. 25. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:

sok szép zöld növény!

a legposszantabb szobába is életet visz, és tök jó nézni ahogy fejlődik, növekszik :D

2010. dec. 26. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:
LOL...hát a cicák szeretik a halat.....de vannak ilyen fedeles akváriumok is, onnan nehezen tudná kihalászni őket xD
2010. dec. 26. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne gyűjts be ilyen apró kacatokat, mert elég hamar rájössz sztem, milyen fárasztó folyton porolgatni. :D Ja és ha macska van, a potpourrit is felejtsd el, a boltit pláne, de akár a sima is mérgező lehet, nem tdom milyen virág, de gondolom nem szeretnéd, hogy összehányja a lakást meg beteg legyen szegény. :(

Képek. :D növények, csak locsold is őket (igen, magamból indultam ki XD), szép kaspók, vázák, ágak bele, személyes dolgokat.

Szvsz ki nem állhatom mikor valakinek nagyon dizájnos a lakása, de semmi egyedi vagy személyes nincs. Lehangoló. Bejössz a szobámba, nem mondom, hogy minden passzol és tipp-topp, de tele van a fontos vacakimmal és eddig tudtommal mindenki otthonosan érezte magát. Fényképek, ajándékok, amik igazából semmire nem jók, hangszerek, lávalámpa, fotel párnával, pléddel, ja és amitől még okosnak is tűnsz: könyvek. Nálam talán az a legtöbb. XD

2010. dec. 26. 01:19
 7/10 anonim válasza:
0%
Dobáld szét a használt alsókat, az jó dekorációnak:D.
2010. dec. 26. 01:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Üdv,

Nálam egy 300 literes, fedett akksi volt, egy légy nem jutott be :)

2010. dec. 26. 09:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Szerintem ha nyitva lesznek a boltok megyek is vásárolni:)

2010. dec. 26. 11:14
 10/10 anonim válasza:

szerintem nagyon illiene ehez a piros- fehér kominácihoz a fekete falmatrica egyszerüen hihetetlenül feltudja dobni a szobát! és nagyon nőies is egyben. valami növény ág mintázat nézki e legjobban szerintem bár ezt már magad döntöd el . Magam is nagyon sokat kutattam h hol lehet olcson vásárolni falmatricát mert nagyon drágák tudnak lenni! im egy oldal ami nekem bevált! egyszerüen az árak fenomenálisak! sok sikert

www.falmatrica.com

2010. dec. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!