Hol tudnék ágyat venni?
bármelyik bútorbolt
beírod googlebe bútorbolt és a várodos neve
az ikeában vannak nagyon jó ágyak, vehetsz bele olyan matracot, amit te választasz, nem pedig az adott bútorbolt.
a legolcsóbb francaiágy keret kb 15e, a matrac olyan 40-50.
megéri.
a zöldségboltban....
ne haragudj, de ne mondd már, h ez kérdés. BÚTOR BÚTORboltban kapható....ha meg a kikát ismered már, akkor ott sztem kb. 100 féle ágy van, bár én nem hinném, h vennék,ilyen helyen.....dolgoztam a praktikerben is már, és ott is a bútorok...hát...khmm....gagyik vtak, meg nem is túl szépek, néhány kivételt leszámítva...
na nem mondod komolyan, hogy a bútorboltban kapható:O
Ha lenne annyi eszed akkor belegondolhattál volna, hogy azért teszem fel a kérdést, mert ezeken a helyeken már megnéztem az ágyat és hátha tudnak olyan helyet mondani amit még nem ismerek. Amúgy meg nem értem, hogy miért kell akkor válaszolni rá, ha offolsz. Szerintem teljes mértékben le van írva az oldalon, hogy NE OFFOLJ.
De mindegy... hagyjuk, mert van egy olyan mondás, hogy "Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintükre és legyőznek a rutinjukkal" és ez erre a helyzetre most nagyon igaz.
A töbieknek köszönöm a válaszokat.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!