Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyet / Hol vegyek? (lent)

Milyet / Hol vegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy az ágyam tönkre ment. Nem is baj. Szeretnék egy egyszemélyes kicsit magasabb ágyat. A kovácsolt vas ágyak pl. nagyon tetszenek de drágák. Azt szeretném kérni hogy valami kovácsolt vas ágyhoz hasonló ágyat tudnátok linkelni? meg hogy hol lehet kapni . De ha találnátok kovácsolt vas ágyat olcsón 30000-40000 forint körül azt is küldhetiek.

Válaszaitokat előre köszönöm. :)

2010. dec. 19. 12:48
 1/8 Tinker Bell ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ennyiért szerintem nem nagyon fogsz találni kovácsoltvas ágyat. Ráadásul amire te gondolsz, az csak ágykeret, abba még ágyrácsot és matracot is kell venni. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem praktikus az egyszemélyes ágy. Lehet, hogy jobban járnál ha megkeresnél egy kovácsmestert és vele egyeztetnél az árakról.
2010. dec. 19. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen selytettem hogy abba az árba amit kiírtam nincs. De sebaj. Akkor maradok a hasonmásnál. De olyat hol lehet beszerválni és mennyiért? :)
2010. dec. 19. 17:31
 3/8 Tinker Bell ***** válasza:
Jysk-ben nézd meg, hátha van.
2010. dec. 19. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Nagyon sok jó dolog van ott úgy látom. :)

2010. dec. 19. 18:19
 5/8 Tinker Bell ***** válasza:

Igen! Szeretek én is oda járni. Csak általában annyi pénz sosincs nálam ami elég lenne mindenre ami megtetszik!

=o)

Szívesen!

2010. dec. 19. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Ikeában is van kovácsoltvas vagy ahhoz hasonló ágykeret.

nem tudom hogy bírsz vasak közt aludni, tiszta börtön fíling.

a fa olcsóbb és szebb is.

2010. dec. 19. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
...Viszont a bilincs/ek/ stabilan tartanak !
2010. dec. 20. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
(Y) :D
2010. dec. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!