Mivel fessem vagy fóliázzam le a szekrényt? Többi lent!
a beépített konyhaszekrényeken a pozdorjatáblán általában műanyagalapú bevonat van. Ez idővel matt lesz, eredetileg az nem festék, de lehet festeni. Ha fektetve van, akkor is minden felület legalább 3 nap, mire kopogóssá szárad, hogy meg tudd fordítani és a srágli nyoma ne méllyedje bele. A festés biztos dolog, csak macerás és érteni kell hozzá.
Tapétáztam én konyhaszekrényt, de idővel a sarkoknál fölválik, leginkább ott, ahol redszeresen használódik. Hosszantartó eredmény ne várj. A tapétázással 3 óra alatt megvan az ember, de drága és nem tart sokáig. ha mégis emellett döntesz, akkor Alcor tapétát keress a neten
tegnap 20.57 vagyok
Nem feltétlen kell leszedni de azért jobb úgy csinálni ha levan :) Ha nem szeded le akk bekened mindenhol és lehet venni lakkozó szivacshengert kb 150ft 1 darab és azzal 1 lendülettel átgurítod. ( nem állsz meg mert akk meglátszódhat a nyoma és nem kell belenyomni a festékbe csak üresen áthúzod rajta.) Utána 10-15 percenként megnézed alaposan és ha megvan folyva pl a sarokvasnál akk azt ecsettel elhúzod óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!