Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?...

Milyen színű legyen a szobám? : ) írjatoklégyszi: )

Figyelt kérdés

olyan bútoraim vannak hogy.: ilyen színű íróasztal, és fésülködőasztal: [link] <- parketta is ilyesmi.

az ágy az szürke, de úgyis le lehet takarni:) és fekete bútor

2010. dec. 15. 23:12
 1/7 Anchyka válasza:
A kedvenc színed. Nekem most narancssárga. Mert a kedvencem a rózsaszín, de 24 évesen ez már nem biztos,hogy a megfelelő szín lett volna. Egyébként nagyon divat a narancssárga. :)
2010. dec. 15. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is narancssárga, ezekkel a bútorszinekkel, és az unokanővéremnek is. nagyon jó kis szín :)
2010. dec. 15. 23:29
 3/7 anonim válasza:
Én múltkor azt találtam ki, hogy narancssága-fehér függőleges csíkok (kb 20 cm szélességű csíkok). Mondjuk ez lehet, hogy drága de nekem ez a szakmám :)
2010. dec. 15. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:

nari-limezöld :D

jól passzolnak, élénkek, fiatalosak.

a bútorodhoz kb minden szín megy, jó ízlésed van :D

2010. dec. 16. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Zöld.
2010. dec. 16. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) az erős pinkben gondolkodom, meg a narancssárgában:)
2010. dec. 16. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem pink ne legyen, egy idő után el kezd majd irritálni. tudom :D meg lehet kinövöd hamar azt a színt. ez olyan mint régen a HSM poszterek.. :D azok sincsenek már kint senkinek, felnőttek.
2010. dec. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!