Hogyan dekorálhatom ki a szobám? Tippek?
Fehér festék + színezőpaszta (kb 600 Ft a paszta)
Én valami ívesen kanyargó mintát szeretnék majd :D
Elég szerencsétlen lehetsz hogyha nem tudod a te stílusod :)
Üdv.Anti
Ha egyszinu a falad konnyen feldobhatod valamilyen mintaval. Ha jo a kezugyesseged siman festhetsz ra te is. Keress a neten valami szep mintat vagy akar tobbet es ossze is kombinalhatod oket. En is ezt csinaltam. Lerajzoltam egy lapra, hogy hogy kepzelem el es aztan ra a falra eloszor ceruzaval. Igy ha hibazol ki is torolheted, csak ne nyomd erosen a ceruzat, mert ugy csunya marad a torles helye. En ezutan feher falfesteket vettem es kis tubusban szinezeket. (van direkt olyan, amit feherrel kell osszekeverni). Igy tobb arnyalatot is keszithetsz. Amikor kesz van penzlivel (vagy sima ecsettel) viszed fel a falra. Az elozo kommentekben irtak hogy vizfestek is jo, de az egyaltalan nem, mert hamar lekopik es raadasul fog is, igy szaradas utan is ha hozzaersz csupa festek leszel.
Ezen kivul vehetsz a szobadba vagany lampakat, egy szep fuggonyt, a lenyeg h passzoljanak a szinek, ja es festmenyeket. Erre is van egy otletem, ha erdekel: vehetsz szep, mintas szalvetakat es kepkereteket. A szalvetat beleragasztod a kepkeretbe es mar kesz is a festmeny. (ha kicsit meggyurodik a szalveta a ragasztotol nem baj, mert igy meg jobban hasonlit egy festmenyre).
Remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!