Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a galériáról?

Mi a véleményetek a galériáról?

Figyelt kérdés

Kicsi lakásunk van,3-man élünk és szeretnék 1 galériát...

csak anyám azt mondja, hogy nyomormegoldás?

Nektek mi a véleményetek róla Segítenetek meggyőzni róla?

2010. dec. 14. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jobb lenne még egy szoba, de ha nem lehet be kell érni ezzel. Egy kis elkülönülésre, térelválasztásra szerintem tökéletes.

Nekem a galérián van a "szobám", mivel tök magas a lakás. Nem egy szobában van kialakítva, hanem inkább majdnem olyan, mintha egy felső szint lenne, mert elég nagy. Én szeretem, jobb, mintha egy szinten lenne mindenki.

Mutass anyukádnak képeket jól sikerült galériákról, mondd neki, hogy nagyon szépen meg lehet ma már oldalni, sőt, így akár a lépcsőt is ki lehet úgy alakítani, mintha fiókok lennének benne.

2010. dec. 14. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene:))

41 éves nő vagyok. Arra nincs tippem, hogy hogyan tudnád meggyőzni. Tényleg keress olyan képet, ami neki is szimpatikus lehet, és a végén neki is megtetszik, vagy legalábbis nem lesz ellenére ez a megoldás.

Én meg a túl tágas, nagy lakástól szenvedek. Hidd el, ez sem jó.

2010. dec. 14. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg lehet csinálni a galériát is szépen. De nagyon drága. Két fő probléma van benne: az egyik a reggeli félálomban való lemászás. Nálunk nem galéria volt, hanem valamelyik előző házunkban a padlástérből volt csak annyi leválasztva, hogy ott lehetett aludni. Egyik reggel konkrétan legurultam a lépcsőn, mint a filmekben. Iszonyúan fájt, szerencsére nem tört el semmim, de akkor eldöntöttem, hogy az én lakásomban nem lesz semmi iylesmi.

A másik a recsegés. Elég sok lakásban jártam már különféle galériákon és szinte mind recseg-ropog. Borzasztóan zavaró, különösen ha éjszaka felkelsz és lemászol inni egy pohár vizet.

Szóval érdemes jól körüljárni a témát, ha nem csak egy ágyat szeretnél, hanem teljes szobarészt, akkor lehet, hogy még úgy is jobban jöttök ki, ha vesztek egy nagyobb lakást.

A munkahelyemen egy 20 nm-es galéria közel 300 ezer ft volt. Ez volt a legolcsóbb ajánlat. És igazából híg is a leve, nagyon rossz minőségű, mindig félek, hogy a fejemre szakad. Normálisan megcsinálva több mint fél milla lett volna.

2010. dec. 14. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!