2 fivérnek, hogyan rendeznétek be 4 szobát egy kertesben?
Földszint 3 autós garázs + nappali konyha
Tetőtér 4 szoba!
2 külön szoba még érthető, de a másik kettő pl, mire (legyen)
Zenei próbaterem, és fitnes-gym terem nem oké (ez nekünk is eszünkbe jutott)
Egyéb jobb ötlet? Mire használnánk ki?
Hmm, nehéz kérdés:)
Esetleg ha foglalkoztok ilyennel, berendezhetnétek az egyiket meditálós szobának : nagyon kényelmes szőnyeg, cd-lejátszó, egy kis csobogó, gyertyát, stb.
A másikat mondjuk egy külön dolgozószobának, könyvtárnak csinálnám meg.
Írd le, mik a hobbitok, stb, úgy talán könnyebb lesz, így sajnos nincs sok ötletem:S
Fitness részleg van máshol a házban és office room is, vagyis tanulós, gépezős, könyvtáros részleg (már amennyi kell nekünk) ELTE végett.
Ezért nehézkes MÁR ötletet lelni a maradék két szobára. Ráadásul 5x5mes szobák.
Első vagyok
Nincs jobb ötletem, de hátha: mi lenne ha kiadnátok? Pénz is jönne be, és mondjuk valamelyik csoporttársnak aki koleszos, kiadhatnátok.
Sajnos nincs más ötletem:S
Én csinálnék egy chillezős szobát, ahol lehet ilyen jellegű összejöveteleket tartani, sok párnával, textilekkel, stb. Vagy egybenyitnám őket és egy nagy buliszobát.
Esetleg kiadnám, de az azért nem a legkényelmesebb megoldás.
Vagy ha elég nagy, akkor egy moziszobát, ahol jó nagy fotelekről lehet nézni a projektorral kivetített filmeket.
Vagy egy vendégszobát (én ezt tuti, nagyon komoly vendégjárás van nálunk).
Első vagyok, és eszembe jutott valami: ha szeretitek a pókert, akkor egy pókerasztal, vagy billiárdasztal:)
és akkor a maradék 1 lehetne vendégszoba (szülők, barátok, stb).
Mondjuk ezt lakberendezőnek tenném fel főleg:
4 halószoba különböző színekből, stílusból lenne összeállítva, az 'jó'?
(amelyikbe van kedve az embernek, abba alszik)
Ebben van ráció vagy hülyeség?
Van a pincében 300nm-en night club: billiárd, póker, csocsó, stand up szinpad...
Tehát próbateremnek is jó, játék is van, dizsi, pult...
És a 4 szoba fent... hm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!