Utólag be lehet építeni fa bútorba ilyen világítást?
2010. dec. 12. 12:45
1/6 anonim válasza:
Üdv!
Ha van a bútornak párkánya, mint a képen, akkor nem gond, megoldható. Kis kosszal jár, de valamit valamiért.
Szép napot: István
2/6 Saten ҉ válasza:
Persze csak egy kis kézügyesség és kreativitás kell :P
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi István!
Azt gondoltam, hogy kosz nélkül nem jön össze, de ez benne van az ilyesmi munkálatokban :) Házilag is meg lehet oldani?
Neked is szép napot!
2010. dec. 12. 13:04
4/6 Saten ҉ válasza:
Attól függ mennyire értesz hozzá. Én szerintem megtudnám csinálni házilag de valakinek ez gondot okozna
5/6 anonim válasza:
Végül is ehhez csak annyi kell, hogy fúrj a bútorba egy mélyedést, amibe belefér a foglalat, meg persze egy lyukat, amin átfér a vezeték és ebbe rögzítsd a foglalatot.
Nem bonyolult, de azért ha nincs gyakorlatod a fúrás-faragásban, akkor inkább ne ess neki.
6/6 anonim válasza:
barátnőméknek ugyan olyan a konyhabútoruk mint az első képen:) egyébként szerintem meglehet..ha nincs hozzá olyan párkány akkor néztek agy csináltattok asztalossal ugyan olyan színűt azt hozzá fúrjátok majd abba a lámpákat mint már előtte leírták:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!