Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ez így szerintetek jól nézne ki?

Ez így szerintetek jól nézne ki?

Figyelt kérdés
Emeletes ágyat akarok, de olyant, hogy alul betegyük az íróasztalom... ahol meg most az ágy van, ott elég nagy hely maradna, így arra gondoltam hogy a szekrényem kicseréltetném akasztósra= (van benne hely vállfáknak:) )13/L
2010. dec. 11. 14:31
 1/9 anonim válasza:
nekem tetszik :P
2010. dec. 11. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:

serintem jo. itt is van ilyen:

[link]

2010. dec. 11. 15:15
 3/9 anonim válasza:

Nekem ugyan így van, és mi is 13 éves koromban vettük.

Megpróbálnálak lebeszélni, de tudom, hogy akkor engem sem lehetett volna..

A lényeg, hogy megbántam

2010. dec. 11. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:

13 évesen sztem mindenki ilyet akar :D én is köztük voltam, most már 10 évvel idősebb vagyok, nem is kaptam ilyen ágyat, a belmagasság sem engedte volna meg.

ha nagyon kicsi a szobád, akkor talán indokolt, de pár év múlva, ha lesz barátod, akkor nem fértek el ketten egy ekkora ágyon, és lehet, h el sem bír majd 2 embert.

inkább vegyetek egy kisebb franciágyat, jól jöhet még :D

ha van hely a folyosón, akkor oda vegyetek egy nagyobb gardróbszekrényt, abba elférnek a nagyobb cuccaid, a szobádban pedig legyen két közepes méretű komód, amiben a fehérneműket és a pólóidat tárolod.

2010. dec. 11. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

vannak még helytakarékos megoldások:)

2010. dec. 11. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Akasztós mellett legyen sima is, de a betolós asztalt nem javaslom, mert sötét minden oldalról, tologatni meg nem tesz jót a padlónak, meg akkor kb semmit nem pakolhatsz rá v bele. Magas ágy sem szerencsés, főleg, hogy pár év múlva esetleg barátoddal is szeretnél majd elférni, annyira nincs az soká és gondolom nem vesztek minden 3évben új dolgokat.
2010. dec. 11. 21:29
 7/9 A kérdező kommentje:
a szobám belmagassága megengedné, mert jó nagy, és most is franciaágyam van, 2 személyes...a szüleimnek van egy cége, ágyakat gyártanak..bútort meg olcsón tudnánk szerezni rokonoktól...nekik is cégük van:D..szóval ilyen téren nem lenne baj, de ahogy írtátok a barátommal majd később, tényleg igazatok van:)..egyébként részben azért akartam ilyen ágyat, mert szeretek változtatni...kicsit meguntam már a bútoroknak ezt az elrendezését, és nem tudom meggyőzni a szüleimet, hogy átrendezzük..:|
2010. dec. 12. 09:19
 8/9 A kérdező kommentje:
és köszi szépen a válaszokat:)
2010. dec. 12. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
ez a JYSK-es nagyon fasza csak kissé gyerekes :D csinálhatnának felnőtteknek is ilyet :D
2010. dec. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!