Hogyan válasszak asztalost? Honnan lehet felismerni a jó asztalost?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 15:09
1/6 anonim válasza:
mesterembert csak ajánlás alapján válassz
3/6 anonim válasza:
Így van, csak ajánlás után, nekem van egy jó de lassú, mint a nyavaja, de ha van türelmed hozzá, akkor szívesen megadom az elérhetőségét. Budapesten, és környékén dolgozik.
4/6 anonim válasza:
Pontosan így van.
Mivel nem értünk hozzá, csak ismerős ajánlása és referencia munkák alapján tudunk választani.
És az se baj, ha nem csak jó szakember, hanem még tisztességes is és nem vág át.
Egyet ismerek, Gyömrőn.
5/6 Kozsuzsu81 válasza:
Elsősorban minőségi munkát végez, precíz, időben ott van, betartja a megígért határidőt és nem túl olcsó. Sajnos utóbbival az a tapasztalatom, hogy silány munkát is végez. Inkább szánj rá kicsit többet, mert megéri. Ami a lassúságot illeti tudod: minőséget, gyorsan, olcsón és ebből egyszerre mindig csak kettőt lehet választani. Én tudok egy nagyon jó asztalost Budapesten, ha gondolod, priviben megadom az elérhetőségét.
6/6 anonim válasza:
Hát én mást mondok. Ha látod, rögtön meg tudok majd ítélni. Mindig késik ( a sok munka miatt) igényes az autójára( nem szakadt 50 éves kocsival jár, mert látszik hogy a vállalkozása elérte az a szintet, hogy idáig jutott), Értelmesen beszél( tanulta a szakmát)Nem túl olcsó ( a munkája minőségi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!