Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyibe kerül egy franciaágy?

Mennyibe kerül egy franciaágy?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mostanában mennyibe kerülnek? És hogyan jövök ki olcsóbban? Ha egyben megveszem vagy ha megveszem a keretet és utána matracot bele? Olyat szeretnék ami jó minőség, de nem luxus katagória.
2010. nov. 24. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
25000<
2010. nov. 24. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

nagyon sok mindentől függ az ára ,szivacsos vagy rugós stb...

25000 .- szerintem is az alja aztán csak a pénztárcád szab határt

2010. nov. 24. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Komplett franciaágyat 25 ezerért nem kapsz, én 18 évvel ezelőtt vettem enyiért.. Minimum 40 ezer (most vettem ennyiért), ha sikerül akciósan kifognod valahol, de egyébként az árak 50-60 ezertől felfelé akár 100-200 ezerig is felmehetnek. Ha külön ágyrács+matracot veszel, csak a matrac kezdődik 30 ezertől.
2010. nov. 25. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Asztaloskén úgy látom, hogy a sorozatgyártottban is a jó már drágább. Én mindig is az egyedi saját készítésre esküdtem, mert tudom, hogy mi, hogyan miért úgy van az ágyamon. Szrintem egy jó asztalos ha nem pofátlan, tud egyedit, nagyon masszívat készíteni elfogadható áron és nem nyeklik szét 1-2 év után sem...

A sorozatgyártottban is a 40-50 ezernél kezdődik a jó.

2010. dec. 1. 09:22
 5/5 rinera válasza:
Itt körül nézhetsz a az oldalon lévő franciaágyak jó minőségű alapanyagokból kényelmes tartós. [link]
2010. dec. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!