Mi a véleményetek, ti szívesen eljönnétek egy (T)
rendrakó Tanácsadó Napra?
Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kíváncsi, hogy részt vennétek e egy olyan tanácsadó napon ahol lakásotokkal, otthonotokkal kapcsolatban kaptok szakértői véleményeket. Két tervező tartja, 12 fővel 4 órában és minden fajta problémával lehetőség van megjelenni. A végeredmény vázlatok, kollázsok, címek, elérhetőségek, tanácsok, "helyes irány" az otthon teremtésben 9.900ft-ért. Mi a véleményetek? Nektek érdekes lenne? 10 éve foglalkozunk Belsőépítészettel és Oktatással és úgy látjuk sok ember van akinek a lakberendezés a "hagyományos" értelemben luxus szolgáltatás. Szeretnénk hozzájuk is közelebb hozni a tér és stílusalkotás élményét.
2010. nov. 22. 14:46
1/9 anonim válasza:
Úristen!
Ekkora üzlethajhász baromságot!9900 Ft-ért.
Normálisak vagytok ti?
Kiknek akartok oktatni?
Minimálbért kereső munkásoknak a flancos dizájnotokról?
Akinek van egy csöpp esze, az biztos inkább otthon marad, a felső tízezer, akikről meg tudnátok mit lefele gombolni, biztos nem kér a papolásotokból.
2010. nov. 22. 15:18
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok még:
ingyen se lennék kiváncsi az előadásotokra, nemhogy még fizessek is érte.
2010. nov. 22. 15:23
3/9 A kérdező kommentje:
Hát gratulálok :) De azért köszönöm, mert ez is egy vélemény. Nem oktatás, hanem szolgáltatás. Ez egészen más... De azért ugye azt te sem gondolod komolyan hogy 9.900 ft-ért valakinek szakmai segítséget nyújtani ha kérdései vannak... pl. milyen színeket fessek, hogy rendezzem el, ezt vagy azt hol tudom megvenni, stb... lehúzás lenne??? Éppen annak a rétegnek szereténk segíteni akiknek nincs esetleg több százezer forintja lakberendezés szolgáltatásra, viszont kérdései lennének. De tényleg köszönöm a véleményt, viszont ilyen pökhendi osztós stílusban nem tudom miért kell írni?!
2010. nov. 22. 16:05
4/9 A kérdező kommentje:
visszaolvastam még egyszer és úgy tűnik félreértelmezted... ez nem oktatás!!!
2010. nov. 22. 16:08
5/9 anonim válasza:
Sz-rok a tevékenységedre, de magas ívből.
Utálom az ügynökölést, ezzel töltitek meg a zsebeteket, a nagy semmiért.
Ha akkora nagy a lendület benned, akkor miért ide írogatsz és keresel bologató birkákat, miért nem vagy ott, ahol a szolgáltatást éppen nyújtanod kellene.
Jah, hogy nem találtál még elég balekot rá?!
Van ez így..
Mindenesetre jó sokan reagáltak kérdésedre.
:)
2010. nov. 22. 17:44
6/9 anonim válasza:
Inkább veszek 9900 Ft-ért falfestéket vagy lakberendezési cikkeket és majd a szegényes fantáziámmal berendezem én a házamat és kitalálom milyen színű legyen a fal, ha nem jön be majd legfeljebb átfestem. Amúgy jól látod a kérdésedben, valóban sokaknak luxus szolgáltatás ez, sőt ha az ismerőseim megtudnák, hogy én ilyesmiért ennyi pénzt kiadtam, hülyének néznének, nekem is ez lenne a véleményem róluk. Ezt nem bántásból írom, hanem egyszerűen nem jut eszembe olyan, még a távolabbi ismerőseim közül sem aki ilyesmiért pénzt adna ki.
2010. nov. 22. 19:57
7/9 A kérdező kommentje:
Te tele vagy feszültséggel. Igazad van, költsd a pénzed pszichológusra :)
2010. nov. 22. 20:41
8/9 anonim válasza:
Te meg költsd a pénzed átképzésre és próbálj meg valami hasznosat csinálni, elmondom szerintem te mivel foglalkozol: semmivel. Aztán eszedbe jutott, hogy csinálsz egy mini közvélemény kutatást itt a GYK-en hátha lesz egy halom sügér aki majd oda lesz az ötletért és indulhat a biznisz... nem jött be. egyébként igen, tele vagyok feszültséggel, mert a mai kilátástalanságban, mikor az ember azon filózik, hogy megmarad-e a munkahelye, nem azon agyal, hogy hmmm, vajon melyik sarokba állítsam a Ming korabeli vázámat, na majd megkérdezek egy "profit" egy 10-esért.
2010. nov. 23. 09:56
9/9 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon okos vagy :) Akkor megmondom én mit csinálok :) Míg te szerencsétlen aggódsz hogy nehogy elveszítsd a munkádat addig én nem aggódom. Míg te robotolsz valami hülye főnöknek vagy multinak ami kikészít és csak azzal tudod levezetni hogy név nélkül az interneten másokat cseszegetsz, addig én élvezem a munkám minden részét. Míg te idegeskedsz én nyugodtan "alkotok". Ennyi, és nyugodtan add ki a dühödet, az "utolsó szó" a tiéd lehet, biztos ez téged megnyugtat :) Nem venném a szívemre ha ebben az amúgy is kilátástalan idegi és lelkiállapotban mérgelődnél. Vigyázz magadra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!