Baldahin + falvédő? Nem sok együtt?
Szia!
Nekem volt a kiságy mögött falvédő, a kiságyon körben fejvédő, volt rajta baldahin, és mindenféle tárolók az oldalán, és voltak felhúzható játékok, meg olyan is, amit megfogdoshat... nekem nem zavarta a picit. Ha a kiságyban volt, elnézelődött, majd elaludt teljesen nyugodtan.
Az én fiam is szerette a baldachint és egy csomó más kisbaba a környezetemben, úgyhogy nem kell leáltalánosítani, hogy nem szeretik a babák...
Ha hideg a fal, akkor nyugodtan tegyél falvédőt, a babának nem lesz belőle hátránya.
Nyugodtan tedd azt ami neked tetszik biztos lehetsz benne hogy a gyereked jól fogja érezni magát a kicsi kuckóba .
Én már vartam emeletes ágyra is Baldahint és falvédőt külön kislányos alul és fius felül .
Nagyon jól nézett ki .
Szia!
Nekünk is van baldachin, meg falvédő, meg fejvédő, és egyáltalán nem zavarja, sőt, mielőtt elalszik, szereti nézegetni rajta a kiskacsákat ( a baldachinon). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!