Hogyan lehet egy igazi csajos kuckót csinálni?
te se vagy normális!!!
a szekrénybe ülsz?????
A Szívek szállodája( Gilmore girls) Lane Kimjének a szobája jutott eszembe. (anyja fanatikus katolikus, ezért a szekrényében alakított ki egy kis szentélyt magának disco gömbbel, rózsaszín díszekkel és világítással) ha ilyenre gondolsz. Gondolom Neked is olyan nagy beépített szekrényed van és nem egy szék méretűben ücsörögsz.
Amúgy pár tipp:
1. régi/rossz cd/dvd-kből falra dekoráció
2. baldachin az ágyad fölé
3. sminkes asztal
4. gyöngyökből függőny/baldachin
Előszöri köszi a válaszokat. Szidni nem kell.
Utálom Justin Biebert, de már van 18 SP poszterem és nagy része "tapéta" lett. :)
Képzeld szeretek a szekrényben lenni. Csend van.
Nem vok EMO-s. Van egy haverom. Niki na ő Emoista, egoista, mázlista és hülye de én normális vagyok. Ha tutsz jobbat egy 15 m2-s szobából akkor az is mond meg bár nem hiszem hogy ott tudnám hagyni a szekrényt.
Hát igen. Nekem csak jó lenne egy olyan szekrény. Bár ez a székméretű is megfelel.
JA AMÚGY LÁNY VAGYOK!!!
szerintem szerezz egy tágas szekrényt, meg pár rózsaszín, csajos párnát, arra ülhetsz a szekrényben, nem fog fájni a popsid.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!