Van akinél már kint van a karácsonyi ajtódísz?
Én is úgy gondoltam, hogy majd elsején! Már alig várom!
Ugyan miért lenne elrontva bárkinek is a napja attól, hogy lát egy szép karácsonyi díszt az ajtómon????
azért, mert ami neked szép vagy kellemes, az nem feltétlenül az másnak is. ami az elmúlt 20 évben ebből a karácsonyból lett, az hányinger. ebbe beletartozik a te ajtóra kibiggyesztett agressziód is. miért nem befelé lógatod ki. magadnak.
az alaphelyzetről már nem is beszélve. ...szóval a csajszit a kutya nem dugja meg, aztán félrevonul és szül egy kölköt. ez butaság. nem kell hozzá ajtódísz.
Te miről beszélsz???
Nyugodj meg, befele is lógatok díszeket!
Nem tudom, hogy miért zavar téged mások boldogsága!
Akkor te ilyenkor nem is mozdulsz ki a feketére festett szobádból, mert mindenhol a karácsonyra készülnek már?
El sem tudom képzelni, hogy milyenek lehetnek nálad az ünnepek. A hétköznapokról már nem is beszélve!
4. válaszoló vagyok.
Azért had tegyünk már olyan díszt az ajtónkra ami nekünk tetszik és nem másnak. Embereket mik tudnak idegesíteni, komolyan hihetetlen!
Köszönöm!
Azért mert be van fordulva, zavarja, ha más emberek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!