Mekkora ágytakaró kell egy 90X200-as méretű ágyra?
Figyelt kérdés
Varratni szeretnék, és meg kellene adnom a méreteket. De nem tudom, mekkora is kellene ahhoz, hogy szépen álljon rajta. Szóval azt szeretném tudni, hogy általában mekkorák készülnek ilyen méretű ágyakra.2010. nov. 16. 07:19
1/4 anonim válasza:
szerintem +20 cm minden oldalon, hogy szépen lelógjon és takarja az ágyat, hiszen ez a lényege. de próbáld ki, hogy ráterítesz egy terítőt vagy valamit, hogy neked hogy tetszik, mennyire lógjon le.
illetve ha úgy akarod az ágyra teríteni, hogy nem ágyazol be, hanem rá az ágyneműre akkor még többet kell ráhagyni.
2/4 anonim válasza:
Én is a minimum 20 cm-t mondom, de ízlés és stílus kérdése. Nekünk pl. a padló fölött kb.2-3 cm-rel ér véget, mert nekem így tetszik, hogy mindent takar, viszont, mivel éppen nem ér le a padlóra, kevésbé piszkolódik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor 20-25 centit hagyok rá.
2011. jan. 29. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!