Tinker Bell kérdése:
Hol olcsóbb a tükörcsempe? Üvegesnél vagy áruházban?
Figyelt kérdés
Tükörcsempét akarok rakni az előszobába és az érdekelne, hogy melyikkel jövök ki jobban. 15x15 cm-es négyszögeket akarok feltenni.
Köszi a segítséget!
2010. nov. 12. 08:15
11/13 A kérdező kommentje:
=o)
Ok, szólok szívesen! A baj csak az, hogy én valószínűleg Békéscsabán fogok keresni egy üvegest!
De leírom azért, hogy mennyiért csinálja meg!
Köszi a válaszokat!
Szép estét!
2010. nov. 13. 20:22
13/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem vettem, mert a keresztszemes hímzéseimet kereteztettem be és tettem az előszobába.
Az OBI-ban voltam karácsony körül és ott találtam hullámosat, több méretben (15x40) 5.000-től fölfele vannak. Szerintem szebb is a hullámos és jobban meg is érte volna. Számomra már tárgytalan, de remélem neked segítettem!
2011. febr. 23. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!