Megéri gránit mosogatót venni?
Figyelt kérdés
márc. 27. 21:18
1/14 anonim 

válasza:

Ezt csak te tudhatod… nekem nem érné meg, nekem mindegy, hogy egy 10.000fts mosogatóban mosogatok e… ha neked egy drága mosogató kell mert jól néz ki, akkor megérheti…
2/14 anonim 

válasza:

A gránit mosogató árúsnak megéri, ha azt veszel tőle. Neked akkor éri meg, ha van rá pénzed, igényed , és menőzni akarsz vele😁
3/14 anonim 

válasza:

A mosogató árusnak igazából mindegy, nincs rajta nagy haszonkulcs... egyedül a gyartónak éri meg nagyon.
4/14 anonim 

válasza:

Nagyon szép-
Ha neked az tetszik jobban akkor megéri. Talán ha újra csináltatnánk konyhabútort akkor én is megfontolnám, de amikor építkeztünk akkor nagyon nem volt ilyenre már plusz pénzünk és akkor még nem is volt belőle ennyi fajta. Én olyan mosogatót akartam ami dupla és mellette van egy csepegtető rész is egyben, ilyen meg elérhető áron csak fém volt. De ma már ilyen is van a gránitból is és nem sokkal kerül többe. Annyit meg megér ha utána évtizedeken át ezt szívesebben nézed és használod.
5/14 anonim 

válasza:

Azér azt tudd, hogy a savak oldják, így korlátozott a tisztítószer használat. Gyorsan tönkre lehet rakni
6/14 anonim 

válasza:

Gyakorlatilag minden használat után szárazra kel törölni, hogy szép maradjon.
Szerintem sokkal praktikusabb a hagyományos rozsdamentes tálca.
7/14 A kérdező kommentje:
Azt is szárazra kell törölni hogy szép maradjon
márc. 28. 09:07
8/14 anonim 

válasza:

#6 Ahogy a kérdező írta, a fémet is törölni kell. Kevésbé látszik a cseppfolt a grániton.
9/14 anonim 

válasza:

Én a rozsdamentes tálcámat sajnos mindig tönkreteszem, már a 3. szolgál, és most vettem egy gránitot. Az a helyzet, hogy a fém nem bírja a sósavat, irtó rondán megfeketedik, Remélem, a gránit nem fog.Nem direkt a mosogatót takarítom sósavval, hanem egyéb vízköves dolgokat, ami közben a mosogatóra is került sajnos.
10/14 anonim 

válasza:

9# gránitot apszolute tönkrevágod a sósavval, és minden savval. Minek sósavazol, értelmetlen. A sósavat a régi zománcos bírja jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!