Fiú tiniszoba kép, link?
Figyelt kérdés
lehet poszteres vagy bármilyen csak tini fiú szoba legyen2010. nov. 6. 17:52
11/16 anonim válasza:
régészeti por mindenen, többhetes szennyeskupacok, rég eltűntnek nyilvánított szennyes edények kupaca, és keskeny ösvény a számítógép, és az ágy között...
bármilyen is lesz az a szoba, max 1 év, és így látod viszont :P
12/16 anonim válasza:
18:35 és 19:55.
Mintha a testvérem szobájáról olvastam volna:D
13/16 anonim válasza:
kinek milyen... nekem nincs sehol retkes ruha csak amit levetek az az asztalon ledobva... az ágy nincs összerakva az igaz de semmi sz*rt nem hordok be a szobába. arra lusta vagyok h felcipeljem az emeletre a kaját mikor már éhenhalok :D és am se úgyvok nevelve h a szobába zabáljak
14/16 anonim válasza:
ja és az ajtón meg a szekrényen van 1-1 motoros poszter és ezzel kifújt.
15/16 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
+++
Azt ki ne felejtsük hogy még az egérhez is alig lehet hozzáférni! :)
16/16 anonim válasza:
18:35 vok
azt még kifelejtettem igen hogy a 3hete fentrohadt beleszáraszt kajástálak poharak villák kanalak kések egy kupacon a gép közelében...
és ebédkor nézünk,hogy hol lehetnek a tányérok stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!