Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen dekorációs ötletetek...

Milyen dekorációs ötletetek van a gáz és egyéb csövek "láthatatlanná" tételére?

Figyelt kérdés
Nagyon sok cső van a lakásunkban és nagyon csúnyák így semmi nélkül. Szeretnék tippeket, hogy ne legyenek ennyire feltűnőek. Ötletek???
2010. nov. 6. 11:06
 1/8 anonim válasza:
futó virág....mi akasztottunk rá egy kis harangot is
2010. nov. 6. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

nekünk fürdőszobába van a wc mögött egy csomó cső, és anyu vett sötétkék függyönyt. nem azt a sötétítőt, hanem a simát. semmi minta nincs rajta. és azt felragasztotta a falra(ott nincs csempe, lehet azért ragadt fel olyan könnyen). és ragasztott a függönyre kagylókat, meg ilyen világoskék hálót.

mindjárt csinálok egy képet, és linkelem neked.

2010. nov. 6. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez a függönyös nagyon érdekes...várom a képet! Köszi : )
2010. nov. 6. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

[link]

ittvan, csak lassú a netem, és lassan töltötte fel a képet, bocsi :S

2010. nov. 6. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj, ez a függönyös nagyon-nagyon jó! Anyukádnak gratulálok, szuper ötlet!

Kérdező: hol futnak a csövek?

Ha ablak közelében, akkor egy nagyobb sötétítőfüggöny, ami takarja, megoldás lehet.

Ha a plafonhoz közel, akkor egy elétolt magas szekrény takarja, sőt lehet építeni ilyen plafonhoz közeli szekrényt, amibe egyszerűen beleépíted a csöveket. Vagy ha ilyen régi típusú, nagy belmagasságú a lakás, akkor rakhatnál elé stukkót.

Ha nincs túl magasan, akkor lehet rá futónövényt vezetni.

Ha függőlegesen állnak a csövek, akkor bármit rá lehet akasztani. Én pl. a szüleimnél azt csináltam, hogy készítettem gemkapcsokból egy láncot, ezt a két cső között lelógattam. A gemkapcsokra pedig az akasztós plüssfiguráim tettem. Azért ezeket, mert rengeteg volt belőlük és amúgy sem nagyon tudtam hova tenni őket. De bármit rá lehet akasztani, pl. a konyhában ha van két párhuzamos cső, akkor el tudom képzelni, hogy elé akaszd egy megfelelő tartón a fedőket, szűrőket.

Vagy ha szeretsz növényeket nevelni, akkor vegyél egy gyorsan növő, fás szárú növényt és állítsd a cső elé, a csövet még akár karónak is használhatod.

2010. nov. 6. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
apácarács...
2010. nov. 6. 12:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Függőlegesen futnak, ezért is nehéz. A virág sajnos nem jó megoldás, mert a konyhában nincs ablak sem...és a fürdőben sincs...a gemkapcsos dolog tök jó : )
2010. nov. 8. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:

gipszkartonozd le és azt csempézd le...én azt csinálnám

főleg ha sarokban van sarokpolcrendszert is tehetsz a gipszkartonra egy csomó tárolóhelyed is lesz

2010. nov. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!