Használ valaki dohányzó asztal helyett éjjeliszekrényt?
Van aki egy aranyos kis éjjeliszekrénynel helyettesíti a dohányzó asztalt a szobájában? Nem fura így? Nekem fontos lenne venni valamit a fotel mellé, és fontos szempont, hogy kevés helyet foglaljon és a könyveimet is rajta/benne tudjam tárolni, a tetején meg maximum a TV távirányítót és egy csésze teát. Szóval nem töltene be ilyen vendégfogadó funkciót, hogy azon vacsoráznánk,ha jön valaki hozzám stb.
Köszönöm a válaszokat.
Nekünk konkrétan nincs ülőgarnitúránk, mivel tv-nk sincs. Van egy nagy asztal, ha vendégek jönnek, oda ülünk :) Olvasni az íróasztalon szoktam vagy az ágyban. A könyvet vagy az íróasztalra teszem, vagy az ágy mellé a földre.
Kicsit abszurd módon élünk, tudom :D
neked valami ilyesmit tudnék elképzelni, bár nem tudom szereted -e a kissé rusztikus stílusú bútorokat. amúgy ennél jóval olcsóbban is lehet szerintem kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!