Ezek a Möbelix, XXXlutz stb. szekrények vállalható minőséget képviselnek?
Így van, nem tudja megfizetni az egyedi bútort.
Én asztalos vagyok, Magyarországon nagyrészt hétköznapi embereknek dolgozunk, Ausztriában meg az elitnek
Rendben.
Akkor a kérdezőnek mégegszer azt tudom tanácsolni, hogy kérjen árat az asztalostól, mert azok jobb minőségű bútorok, mint a tömeggyártottak.
Arra mindenképpen számíts, hogy a gyártás és szállítás eltart 2-3 hónapig is, ha bármi nagyobbat rendelsz, mint egy éjjeliszekrény. Előre kell fizetni és utána folyamatosan tologatják a szállítás határidejét, a szállítás napjáig semmi nem biztos. A tényleges gyárról pl semmit nem lehet tudni, ami mindig rossz hír. Valószínűleg 1-2 német modellen kívül mind lengyel bútor, túlárazva.
Ha normális minőségben akarsz bútort és nem hetek múlva, akkor IKEA. A mömixmaxbelixxlutz és egyéb magyar vezetésű bútormultik társainál még a szlovák bútor is jobb Komárnoban.
Van egy reddit poszt is ezekről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!