Fekete ágyneműben aludnál?
Figyelt kérdés
Ha igen miért ha nem miért nem?okt. 17. 17:18
2/13 anonim válasza:
Nekem fekete a lepedőm, szürke a párna és takaró. Szerintem semmivel nem furabb, mint a rózsaszín vagy kék ágynemű, ez ízlés kérdése
4/13 anonim válasza:
Fekete szürke ágyneműm van sötétszürke lepedővel. Nagyon szeretem, sokkal könnyebben elalszom hogy sötétít körülöttem. Azóta csak ezt a színvilágot keresem, pedig nagyon tartottam tőle hogy fura lesz.
5/13 anonim válasza:
Nekem nem illik a hálószobám stílusához, én fehér meg világos színű ágyneműt használok.
Amúgy izgisen néz ki, még ha nem is az én világom.
6/13 anonim válasza:
Csak ha nem lenne más. Mert nem szeretem a feketét. És ha gagyi minőség, még össze is foghat, főleg, ha beleizzadok...
7/13 anonim válasza:
Van ilyenem, playboy nyuszis, egyik fele fehér másik fekete szatén. Lepedőnek meg feketét használok hozzá. Pasimnak meg van tiszta fekete, nekem az is bejön:)
8/13 anonim válasza:
Az autista súlytakaróm sötétszürke. [link]
9/13 anonim válasza:
De tök jó, nem is tudtam, hogy ez jót tesz az autistáknak meg hasonlóknak. Nappalra is van valamiféle megoldás, ami segít nekik? Valamilyen anyagból készült ruha, vagy ilyesmi?
10/13 anonim válasza:
Ha csak fekete, akkor nem igazán, nekem túl sötét és zord! Olyat láttam már, és tetszik is, ami fekete és világoszöld kéttónusú. Csak sötétből pedig max. a sötétkék, ami csillagokkal az éjszakai égboltot mintázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!