Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy alakul majd a műfenyő-biz...

Hogy alakul majd a műfenyő-biznisz karácsony után?

Figyelt kérdés

Gondoltam beruházok egy újra, de nem szeretném, h drágán rám sózzák, aztán két hét múlva meg fogom a fejem, hogy hogy voltam képes kiadni érte egy halom pénzt.

szóval hogy van-e leárazás a karácsony utáni hetekben az efféle cuccokra, vagy olyan kis búúzák a marketingesek, hogy inkább megtartják jövőre, hogy ismét magas áron adhassák el?

tapasztalatok?

2010. nov. 3. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnálsz karácsony előtt 3000 Ft-ot egy műfenyőre?
2010. nov. 4. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát egy műfenyő azért nem 3000Ft, ami nem csak néhány szál drót, rátekerve némi zöld igénytelen zörgős cakkos műanyag szalaggal! Ami már nekem is tetszene azok olyan 15-20e környékén kezdődnek.

Én is szoktam nézni karácsony után a leárazásokat, de valamilyen "rejtélyes" oknál fogva az összes helyről az összes műfenyő ilyenkor eltűnik.

2010. nov. 4. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:

ajjj, nem arról van szó, hogy sajnálok, de ha olcsóbban is megkaphatom, akkor miért fizetném érte a dupláját!?

köszi, akkor sztem majd megnézem. remélem lesz. ha nem, akkor marad a régi.

2010. nov. 4. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én tavaly 23-án vettem az Auchan-ban egy 180cm fenyőt 4000Ft-ért, aminek előtte 17000Ft volt az ára. Szóval érdemes résen lenni.
2010. nov. 8. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is most, karácsony után szeretnék szép, élethű műfenyőt venni jó áron. Bp-en hol találok ilyet?
2011. jan. 6. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!