Hogy alakul majd a műfenyő-biznisz karácsony után?
Gondoltam beruházok egy újra, de nem szeretném, h drágán rám sózzák, aztán két hét múlva meg fogom a fejem, hogy hogy voltam képes kiadni érte egy halom pénzt.
szóval hogy van-e leárazás a karácsony utáni hetekben az efféle cuccokra, vagy olyan kis búúzák a marketingesek, hogy inkább megtartják jövőre, hogy ismét magas áron adhassák el?
tapasztalatok?
Hát egy műfenyő azért nem 3000Ft, ami nem csak néhány szál drót, rátekerve némi zöld igénytelen zörgős cakkos műanyag szalaggal! Ami már nekem is tetszene azok olyan 15-20e környékén kezdődnek.
Én is szoktam nézni karácsony után a leárazásokat, de valamilyen "rejtélyes" oknál fogva az összes helyről az összes műfenyő ilyenkor eltűnik.
ajjj, nem arról van szó, hogy sajnálok, de ha olcsóbban is megkaphatom, akkor miért fizetném érte a dupláját!?
köszi, akkor sztem majd megnézem. remélem lesz. ha nem, akkor marad a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!