Ez egész jo amit küldtél. Ki tudnám fizetni a baj azzal van hogy 6. Emeletre kéne felhozni. Egyedul vagyok 20 éves lány valszeg nem fog menni. Es ez még csak nem is szétszedhetős:((
szept. 6. 11:54
3/9 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jobb rendelni. Mert akkor lehet felhozzák nekem 6. Ra:)
szept. 6. 11:55
4/9 anonim válasza:
Általában a fizikai bútorboltok is vállalnak házhozsszállítást, plusz díjért felviszik lakásig.
szept. 6. 12:09
5/9 anonim válasza:
Én rs-ben vettem helyben és ráfizettem valamennyit hogy házhoz is szállítsák.
szept. 6. 12:24
6/9 anonim válasza:
Ennyiért egy matracot kapsz. Túl kicsi a keret
szept. 6. 12:24
7/9 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz egy ágykeret + matraccal, mint az ilyen fix ágyakkal.
Előbb-utóbb kifekszed az ágyat, és akkor csak kikukázod a matracot és cseréled. Az ilyen fix betétes ágyak nem jók.
100.000 Ft 2024-ben pedig tényleg szegényes. De vannak olcsóbb matracok és ágykeretek is.
De pl: nekem volt az IKEA-ból drága matracom és sosem fájt a hátam, csak költözés miatt eladtam. Most a jelenlegi matracom 40.000 Ft volt, ez kb a kínálat legalja már pénzügyileg és sokat fáj a hátam is.
Egy jó matrac manapság 100-300.000 Ft között van. Attól függ, hogy 90x200-as vagy nagyobbat is akarsz.
szept. 10. 18:26
8/9 A kérdező kommentje:
Végül nem találtam új ágyat ennyiért ami jó lenne. Használtan vettem ágykeretet külön. És matracot rendeltem akciósan 60 ezerért ami 105 lett volna szóval elég jól jártam végül:D a matrac még nem érkezett meg de sok jót igért az oldal szoval remélem jó lesz:)
szept. 10. 19:50
9/9 anonim válasza:
jó döntés, én is adtam el sok cuccomat használtan, és nem feltétlen voltak rossz állapotúak, csak a helyzet úgy adta, hogy meg váltam pl költözés miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!