Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Honnan rendeljek ágyat?

Honnan rendeljek ágyat?

Figyelt kérdés

Legalább 160x200 kellene. 100.000 ft keretem van rá csak. De mindenhol külön kell martacot meg rácsot venni bele... ami meg ugy böven felette van.

Valaki tud ajánlani valami oldalt? Link jöhet, bármi.

szept. 6. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ágyat ne rendelj, menj el, feküdj bele, próbáld ki!

100 alatt nem hiszem, hogy találsz újat, ilyen feltételekkel, de nézelődj.

[link]

szept. 6. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez egész jo amit küldtél. Ki tudnám fizetni a baj azzal van hogy 6. Emeletre kéne felhozni. Egyedul vagyok 20 éves lány valszeg nem fog menni. Es ez még csak nem is szétszedhetős:((
szept. 6. 11:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jobb rendelni. Mert akkor lehet felhozzák nekem 6. Ra:)
szept. 6. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Általában a fizikai bútorboltok is vállalnak házhozsszállítást, plusz díjért felviszik lakásig.
szept. 6. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Én rs-ben vettem helyben és ráfizettem valamennyit hogy házhoz is szállítsák.
szept. 6. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért egy matracot kapsz. Túl kicsi a keret
szept. 6. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Sokkal jobban jársz egy ágykeret + matraccal, mint az ilyen fix ágyakkal.

Előbb-utóbb kifekszed az ágyat, és akkor csak kikukázod a matracot és cseréled. Az ilyen fix betétes ágyak nem jók.

100.000 Ft 2024-ben pedig tényleg szegényes. De vannak olcsóbb matracok és ágykeretek is.

De pl: nekem volt az IKEA-ból drága matracom és sosem fájt a hátam, csak költözés miatt eladtam. Most a jelenlegi matracom 40.000 Ft volt, ez kb a kínálat legalja már pénzügyileg és sokat fáj a hátam is.

Egy jó matrac manapság 100-300.000 Ft között van. Attól függ, hogy 90x200-as vagy nagyobbat is akarsz.

szept. 10. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül nem találtam új ágyat ennyiért ami jó lenne. Használtan vettem ágykeretet külön. És matracot rendeltem akciósan 60 ezerért ami 105 lett volna szóval elég jól jártam végül:D a matrac még nem érkezett meg de sok jót igért az oldal szoval remélem jó lesz:)
szept. 10. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
jó döntés, én is adtam el sok cuccomat használtan, és nem feltétlen voltak rossz állapotúak, csak a helyzet úgy adta, hogy meg váltam pl költözés miatt.
szept. 10. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!