A redőny mennyire fontos?Meg lehet lenni nélküle vagy
feltétlen muszály?
Figyelt kérdés
szept. 1. 22:36
1/10 anonim válasza:
Kérdés hogy mennyire szeretsz sötétben aludni. Vagy inkább hogy mennyire tudsz úgy aludni hogy nincs teljesen sötét.
A legtöbb sötétítő függöny azért sokkal kevésbé sötétít mint egy redőny, szóval ha csak az van, és hajnalban az ablakodba süt a nap, akkor bizony úgy kell aludnod.
Én baromi könnyen felébredek a fényre és nem tudok visszaalduni, szóval nekem nagyon fontos a redőny (főleg nyáron amikor akár +3-4 óra alvásról van szó)
szept. 1. 22:43
2/10 anonim válasza:
A meleg ellen is nagyon jó.
Amikor építkeztem úgy döntöttem, hogy nem költök rá annyit, ma már redőnyöset vennék. De végülis redőny nélkül vagyunk 8 éve és nem haltunk bele
szept. 1. 23:41
3/10 anonim válasza:
Nekem fontos nagyon. A fény és a meleg miatt. Teljesen sötétben szeretek aludni.
szept. 2. 01:56
4/10 anonim válasza:
- Sötétet csinál este
- Árnyékot ha nagy a fény
- Segíti a hűtést vagy inkább a felmelegedés ellen véd nagy napsütésben
- Nem látnak be, este ha kint sötét van bent lámpafény, akkor a lukadba is belátnak.
- Védelmet ad a betörők ellen. Nah nem azért mert áthatolhatatlan, hanem nehezíti a behatolást, illetve hangosabb lehet ha valaki a redőnyt cseszi szét éjjel és talán felébredsz rá, ugyanígy előbb törnek be oda ahol nincs redőny, mint ahol van
szept. 2. 06:10
5/10 Mad Max2 válasza:
Nekem nincs(panellakás) és elvagyok nélküle
szept. 2. 09:14
6/10 mindentudó99 válasza:
Semmi sem muszály. De véd a fény és a hő ellen. És vedi az ablakot is.
szept. 2. 10:06
7/10 anonim válasza:
Egyébként helyesen muszáj.
szept. 2. 10:13
8/10 anonim válasza:
Két helyen laktunk pa nllakásban, emeleten. Redőnyünk nem volt és nincs. Sötétítő függönyoket használunk, nem zavar a beszűrődő éjjeli fény.
szept. 2. 12:42
9/10 anonim válasza:
Nekünk a hálókban van, a földszinten a nappaliban nincs. Úgy volt, hogy majd lesz itt is, ideiglenes vettünk sötétítő függönyöket. Hát, ezek a blackout függönyök már annyira jók, hogy tényleg tök sötétet csinálnak, a meleg ellen is nagyon jól védenek, úgyhogy azóta sem lett redőny itt, szerintem nem is lesz. Másrésztről mondjuk én egyébként is szeretem a függönyt, otthonosabbá teszi a házat.
szept. 3. 12:52
10/10 anonim válasza:
Nekem van redőnyöm, de soha nem használom. Éjszakára egyszerűbb a sötétítőt elhúzni. Déli oldal, reggel nem süt be a nap ébredés előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!