A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/13 anonim válasza:
Szép de nekem nem kéne. Más stílus tetszik.
2/13 anonim válasza:
Nem rossz, de a minősége nem látszik túl jónak.
Attól függ hova szeretnéd rakni, milyen környezetbe.
3/13 anonim válasza:
Az én ízlésemnek túl sötét, de el tudok képzelni olyan lakást, amibe szuperül passzol.
6/13 anonim válasza:
Sonoma tölgy-fekete, nekem tetszik, de olyan szobába vagy nappaliba tenném, ahol van még más is, ami hasonló színű.
7/13 anonim válasza:
3. vagyok. A másik kérdésedre utalva: amit elképzeltem, az kicsit sem olyan, mint amilyenben konkrétan van. 😀
8/13 anonim válasza:
Még így fotón is látszik, hogy nem jó minőségű.
9/13 anonim válasza:
Erre mit mondjak? Nem rossz, de nem az én ízlésem. Viszont ha Neked tetszik, vedd meg!
10/13 anonim válasza:
Fához nyilván köze nincs, mdf az egész. És nem ezzel van a baj. Hanem hogy ez látszik is rajta. Ordít róla, hogy olcsó. Gagyi hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!