Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Honnan szedsz ötletet, ha egy...

Honnan szedsz ötletet, ha egy 23 éves lakásberendezest akarsz modernizalni?

Figyelt kérdés

Olyan osdi már a konyhabutor is, a nyilaszarok, minden olyan kopott, divatjamult.

Lakberendezőre nincs többszazezrem. Honnan érdemes ötleteket meríteni?

2024. júl. 10. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Internet tele van ilyenekkel. Keresgélni kell, Youtube, Google beírod mit szeretnél, mondjuk konyhabútor felújítás, díszítés, feldobás stb... és nézed a képeket, blogokat, vagy videókat ki mit csinált, hogyan stb... miből, honnan szerezte.

Iszonyat nagy mennyiségű tartalom van ilyen témákkal a neten, bőség zavara ez kb. Aztán később meg az lesz a gondod ezzel hogy válaszd ki hogy épp mit akarsz vagy döntsd el. Konyhabútort bútorfóliákkal kegyetlenül fel lehet dobni. Ha maga a lap része már kopott, rozoga a zsanéroknál stb... arra is van megoldás, le kell mérni mekkora kell és elmész egy olyan helyre ahol foglalkoznak lapszabászattal és megmondod hogy miből, mekkora méret kell és lecserélheted akár te magad is. Nyílászárókat ha fa keretes akkor le kel csiszolni, újra festeni olyanra amire akarod, meg jól mutat.

2024. júl. 10. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi jókat írtál!

Sajnos a konyhabutor felülete bemelyedeses, tehát nem modern, hanem olyan faragott fele, ami már abszolút nem divatos.

Inkább olyan felület érdekelne, ami inkább lakberendezest mutat, tehát összhangot, mert nekem most mindent cserélni kell és jó lenne egyben látni, mit kínálnak.

Tudom, menjek be az ikeaba és ott láthatom. 🙂

Az összes beltéri ajtónk faberakasos (kazettás), hiába festem le, attól még nem lesz modern.

Most a sima felületek mennek úgy látom.

Úgy irigylem azokat az embereket, aki megnez egy lakást és kapasbol át, illetve be is tudja rendezni már fejben.

Nekem ez csak egy kínlódás, de már ezt is utálom, ami van.

2024. júl. 10. 00:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Néztem a neten, rengeteg van.

Régen volt ilyen 3D lakástervezo program. Például egy ilyen applikáció se lenne rossz. Mindjárt meg is nézem a play áruházban.

2024. júl. 10. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
2024. júl. 10. 04:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszii!! Ez jó lesz!
2024. júl. 10. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki fejben betud rendezni, azt egyrészt érdekli, másrészt tudja mit akar. Ha neked halvány gőzöd sincs, akkor persze, hogy csak szenvedés. A nulladik lépés az inspiráció, hogy egyáltalán tudd, neked mi tetszik. Erre jók a bútoráruházak komplett berendezett helyiségei/lakásai és a pinterest, google, stb.

Ha már összeállt hol mit szeretnél látni (színek, felületek, nyitott/zárt szekrények, nyílászárók, stb.), akkor már nem olyan nehéz stílusban összehozni. El kell kezdeni utána járni, mit tudsz megfizetni, hol tudod megvásárolni, amit szeretnél. Én vizuális alkat vagyok, még ebben a fázisban sem szeretek mindent egyszerre megvenni, mert szeretem folyamatában látni, hogy tényleg oda fog-e illeni az adott darab.

2024. júl. 10. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nezz sok HGTV-t. Viccen kivul, en felujitas elott hetekig azt neztem estenkent, sok jo otletet onnan vettem.
2024. júl. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!