Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendeznetek at a ket...

Hogyan rendeznetek at a ket szobat?

Figyelt kérdés

A kapcsolokat kellene kitalalnunk, hogy is szeretnenk. A 2 szobaval sajnos elakadtam es segitseget szeretnek kerni, hatha van valakinek jo otlete.

A bal oldali szobanal arra gondoltam, az iroasztal maradna ott, ami a terven szerepel, de az agyat az iroasztal melle tennem es a szemben levo falra kerulne a gardrob. Ahol az x szerepel oda egy kis kimod esetleg a falra tv.

A jobb oldali szobanal akadtam el. En megforditanam az agyat es az iroasztalt. Tudom valaki eliteli, hogy tv legyen a szobaban, de en anno felnottem, ugyis hogy volt tv a szobaban es orultem, hogy nem kellett a 2 tesommal es anyaekkal a nappaliban azon veszekedni, hogy ki mit szeretne nezni. Szoval azert cserelnem meg, mert igy az iroasztal fole tudna kerulni a tv. Viszont a parom szerint igy jo ahogy a kepen van, foleg tanulas szempontjabol a gyerekek miatt. Viszont hova kerul akkor a tv?

Nagyon koszonom elore is, nyilvan ennek fenyeben tudnank megmondani hova is szeretnenk a konnektort.

júl. 8. 15:45
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Kep a szobakrol

júl. 8. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Alapjáraton a legtöbb ember rühelli, ha a háta mögött nyílik az ajtó, így a jobboldaliban az asztalt lehet, hogy inkább úgy raknám, hogy az oldala legyen az ablaknál. Azt sem szereti mindenki, ha fekvés közben a fejénél ajtót nyitogatnak. Úgy raknám az asztalt meg az ágyat a jobboldali szobában is, ahogy a baloldaliban van, és nyilván a szekrény lenne ott, ahol most az ágy. (neked is egyszerűbb úgy bevinni a vasalt ruhát a szekrényig; gondolom, a gyerekeid szobái)
júl. 8. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A bal oldalinál a gardróbot az ajtó mellé tenném, az x helyére. Főleg ha azon a falon lévő pici helység wc, vagy mosókonyha.
júl. 8. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként ahogy írtad a bal oldalit, elég széles ahhoz a szoba?
júl. 8. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Az íróasztal jó, ha az ablaknál van, mégpedig ha jobbkezes a gyerek, akkor balról ideális, ha jön a fény. Tévézni meg gondolom az ágyból fognak.
júl. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!